En son hangi diziyi/filmi izlediniz?

Konu sahibi son olarak 310 gün önce görüldü
the brand new testament.

black mirror son sezonun 5 bölümünü izledim yaratıcılık şimdiye dek 20% de kalıyor. 6. bölüm umarım baymaz, bu sezon hiç olmamış..

Tour de France: Unchained

TdF2022 gerçekten son yılların en iyi yarışlarından birisiydi. Bu belgesel serisinin o efsanevi sezona denk gelmesi harika olmuş. Eğer merakınız yok veya izleyecek yeni bir şey arıyorsanız kesinlikle ama kesinlikle fırsat verin. Şu an halihazırda TdF2023 koşuluyor. Dün inanılmaz bir dağlık etap geçildi. Bu mini seride de adlarını bolca duyacağınız Vingegaard-Pogacar çekişmesi kaldığı yerden devam ediyor. Şu temmuz ayında bence yapılacak en iyi şey belgesel ve TdF2023'ü aynı anda götürmek. Hatta hiç vakit kaybetmeden hemen bugün ikisini de izlemeye başlayabilirsiniz zira bugün bisiklet tarihinin en en en efsanevi dağlarından biri geçiliyor, TOURMALET. Bisikletçiler resmen tanrıların katına çıkacaklar. Bu adamları takdir etmemek, bu adamların adanmışlığına hayran olmamak elde değil. Ben de bugünü son 10 yıldır olduğu gibi bir Thibaut Pinot hayranı olarak muhtemelen ayakta izleyeceğim.

1.jpg

Yerden bitme iki kadının dolandırıcılık hikayesi. Bu tip filmler ilgimi çekmez ama, Star TV de denk geldi izledim.
5654340.jpg

başlığı görünce fark ettim ki ben bayağıdır dizi izlememişim. dikkatim dağınık, odaklanamıyorum

bunu yazmıştım violet evergarden dizisi 10/10. anime severler buraya.

IMG_1978.jpeg

filmini de bitirdim, violet böyle güzel bir sonu hakediyordu ve bu sonu da film ile bağlamışlar. yine de dizi muazzamdı. film ise 9/10.

IMG_1977.jpeg

bu da hikayeye çok uygun oluşundan mı ne beni çok etkileyen müziği…

Dexter’ı bitirdim 9 sezon yine uzun soluklu bir dizi bakıyorum seçebilirsem

johnny depp ve amber heard davasının özeti niteliğinde bir belgesel. sosyal medya manipülasyonuna da ucundan kıyısında değiniyor. ne desem bilemedim, ikisi de masum değil, ikisinin de şüpheli olduğu durumlar var ama amber bir tık şüphe çekiyor. ay dava da avukatlar da taraflar da ve hatta takip eden ve yorumlayan influencerlar vs vs tam bir yılan akademisi.

IMG_2036.jpeg

julie & julia
uzun zamandır listemde olmasına rağmen bir türlü izleyememiştim, geçenlerde yaptığım nefis ötesi kekin üzerine iyi gitti. filmin sıcaklığı, enerjisi genel olarak güzeldi. belki biraz daha kısa tutulabilirdi ama öldürücü bi uzunluk da değil. filmi izlerken merly streep’in devliği ve rahatsız edici ses tonuna bi ufak şaşırıp sonra araştırınca gerçek hikayedeki julia’nın 1.88 boyunda bir kadın, konuşma tarzının da böyle olduğunu okuyup rahatlamıştım. merly hanımcığımı özel açılarla falan devleştirmişler ama açılar dışında oyunculuğuyla da zaten devleşmiş. sevimli, ay kafam yorulmasın ama azıcık da bi şey izleyeyim diyorsanız izlenecek filmler listesinden.

bu ara animelerden gidiyorum. my happy marriage diye bir animeye başladım. her hafta bir bölüm olacak şekilde ilerliyor. tamamı yok yani. ne kadar tatlı bir anime bu. filmi de varmış ancak ben hiçbir yerde bulamadım. duygusal bir yapım. çeşitli sebeplerle sindirilmiş, ailesinden dışlanmış, bir kız çocuğunun, sönük ve çekingen bir genç kızdan çiçek gibi bir kadına dönüşmesini izleyeceğiz belli ki. bazı bölümler gözümü doldurdu. sana puanım 9 kanka.

IMG_2040.jpeg

Oppenheimer ve barbie izlemeye gittik :)

Geri