En son hangi diziyi/filmi izlediniz?

Konu sahibi son olarak 310 gün önce görüldü
Safe House

D.Washington ve Cia'li, Ajanlı filmler :emoji_revolving_hearts: glu

Bak bu adamın ajan falan olduğu filmlerin kötü olma ihtimali yok. Bir yerlerde D.Washington ajansa o film izlenir. Açarsın filmi, arkana yaslanır ve gerisini Denzel babaya bırakırsın. O iki al ver yapıp meseleyi çözer film bitince de ayırdığın vaktin çöpe gitmediğine sevinerek işine gücüne bakarsın.

Öyle aman aman bir senaryo falan yok. Filme kamyonla klişe basmışlar. Kötü ve yersiz zoomlar, kovalamaca, beceriksiz düşmanlar ve D.Washington&R.Reynolds ikilisi. Hiç düşünmeden 10/10.

Westworld 3. sezona başladım. Canım Jesse Pinkman varmış burada. Daha bir keyifle izlerim artık.: )))

Cadilar diye bi animasyon izledim
secimi yegen yapinca alakali alaksiz her seyi izliyoz

bu ara eski ve kült filmleri izliyorum.
son izlediğim film il postino.
neruda'nın siyasi nedenlerden bir adaya sürgün edilmesini ve bu adada tanıştığı il postino ile olan dostluğunu ve onun akıl hocalığını anlatıyor.

Basit, tahmin edilebilir senaryo fakat hız kesmeden izletiyor

1686915485858.png

arayış izledim. daha doğrusu 4 bölüm izledim. onu da atlaya atlaya. ben hayatımda böyle bir saçmalık görmedim. oyunculuklar saçma sapan. merakımdan ilerliyordum. çok rahatsız etti beni, artık merak bile etmiyorum. kimseye tavsiye etmiyorum, bakın çok klişe bir şey söyleyeceğim “vakit kaybı”

maxresdefault.jpg

The Walking Dead​

11 sezon, çok uzun diye izlememiştim,iki hafta önce başladım son sezonun ortasındayım.çok beğendim mi ? hayır ama insanoğlunun bir felakette ne hale gelebileceğini iyi anlatıyor.bencil,gaddar bir arada yaşamayı beceremeyen,kendinden başkasını düşünmeyen insancıklar.

10/7

True Detective başladım. Yemekten yemeğe izliyorum. Bu da bir yılda ancak biter herhalde.: )

Geri