Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hızlı ve Öfkeli 7'ye geldim. 10'u için görevliye sordum ne kadar kalıyor sinemalarda diye. 2 - 3 hafta cevabını verdi. Yetişmeyi planlıyorum.Westworld - 2. sezon bilmem kaçıncı bölümdeyim.
Breaking Bad - ilk filmi bitti, ikinciye başlayacağım.
Hızlı ve Öfkeli - 4. filmindeyim.
Kitaplarda da böyleyim, hep farklı telden...
Hızlı ve Öfkeli 7'ye geldim. 10'u için görevliye sordum ne kadar kalıyor sinemalarda diye. 2 - 3 hafta cevabını verdi. Yetişmeyi planlıyorum.
O değil de sıkmaya başladı gibi artık. Bir de izlerken hep mantık hatalarına odaklandığımı fark ettim. (?!?!?!!?)

Nobody
Walla uyku tutmayan gecelerde Bartın 74 Tv gibi kanallarda izlenen filmlerin tadını verdi bana. Tertemiz, insanı yormayan bir klişe yoğunluğu ve Bob Odenkirk. Yani ikisi ayrı ayrı da olsa 10/10 bir yapım olurdu ama iki bu iki husus bir yapımda birleşince ortaya bir başyapıt çıkmış. Derinliği olmayan bir film olmasına rağmen birkaç noktada pop culture göndermesi de yok değil. Bob Odenkirk dünyanın en Nobody rolünü oynayacak oyuncusu olabilir. Müthiş bir adam. Özetle, yorgun ve yoğun bir günü bitirmek için güzel bir film.
10/10
Bu arada klişe aksiyon filmlerinin unutulmaz kötüleri Rusları da unutmayayım. Amerikan sinemasından kötü Rusları alırsan geriye ne kalır bilmem.