En son hangi diziyi/filmi izlediniz?

Konu sahibi son olarak 310 gün önce görüldü
Son dönemde zıt kutuplarda iki harika film izledim.

The Gray Man

Müthiş, harika, inanılmaz.... Dudullu Times

Bu filmi gece izlemediğime inanılmaz üzüldüm. Benim gibi iflah olmaz bir klişe severseniz, Hollywood'un ipe sapa gelmez senaryolarına bayılıyorsanız tam size göre bir film. Overdose aksiyon, overdose klişe ve tam manasıyla safkan bir Hollywood yapımı. Havaya uçan arabalar, aksiyondan saçının teli dahi zarar görmeden çıkan kahramanlar, kas, ter, kan ve Ryan Gosling... 10/10

The Drop

Film belki vadettiği çoğu şeyi sunmuyor ama izleyiciyi içinde bulunduğu dünyaya inanılmaz çekiyor. Bu anlamda müthiş bir atmoster yaratmışlar. J.Gandolfini'nin son filmlerinden biri olmasıyla da özel bir yapım. Film ağır aksak gidiyor gibi görünmesine karşın insanı içine öyle bir çekiyor ki insan vaktin nasıl geçtiğini pek anlayamıyor.

Tom Hardy için ayrı bir pencere açmak istiyorum. Hardy benim için Colin Farrell, Adam Driver, Ryan Gosling ve Matthew McConaughey ile birlikte bambaşka bir noktada. Gerçekten inanılmaz bir oyuncu. Şu filmdeki Bob karakterinin derinliğini Hardy kadar iyi verebilecek bir oyuncu olduğunu sanmıyorum. Bu filmi izleyene kadar en iyi performansı Taboo'daki Delaney rolü diyordum ama burada seviyeyi acayip bir noktaya çıkartmış Hardy Hazretleri. 8/10

Son düzenleme:
ah siz insanlar.

şeker bir filmdi ve keyifli.

yahudi bir erkek ve müslüman siyahi bir kadın birbirine aşık olur ve tabi ki durumlar biraz karışıktır…eğlenceli, goygoyu bol bir filmdi. iyi vakit geçirdim. kafayı yormadan izle geç filmi.

politik doğruculuğun suyunun çıkarılmasının aslında daha kırıcı ve rahatsız edici olduğunu gösteren sahneler vardı, o hoştu. birkaç iyi şaka vardı. ne bileyim, çok beklentiye girmeden iyi vakit geçirmece filmi.

Dunkirk diye bir savaş filmi.
2. Dünya Savaşı'ndan bir kesit anlatıyor.
Beğenmedim zaman kaybı. Tavsiye de etmiyorum.

Arada Resident Alien açıyorum.

Karatahtanın Ötesi diye filmdi ama sonuna doğru uyuyakalmışım. sklkks

lady chatterley’s lover. meh diyorum. kıyafetler dışında öah diyorum. dönem filmi oluşu ve kıyafetler dışında çok güzel bir şey yoktu, izledik işte.

call me chihiro. bir seks işçisi, geçmişini geride bırakarak bir bento dükkanında çalışmaya başlar. güzel bir hikaye. sakin. bu tarz filmler tam benlik. hikayedeki karakterler birbirlerinin yaşamlarına dokunuyor ancak kimse kimseyi kökten değiştirmiyor. bu anlamda gerçekçi. chihiro’nun kendisiyle aynı gezegenden gördüğü kadının söylediği gibi chihiro’nun ne yaparsa yapsın, nereye giderse gitsin, kalbinde hissettiği yalnızlık, çok geçti bana.
ne bileyim, hoşuma gitti. acı tatlı bir filmdi. ağır aksak izlenir.

Anna Karenina'yı 86460855. defa izlemeye gidiyorum şimdiii

Yonetmeni ve yapimcisi belli olmayan amator 90 dakikalik bir yapim.

''yapmayin aptallar'' diye basladim filme, yaptilar. adrenalin kick ayri, aptallik ayri. bu aptallikti.
tek mekanlik film yapimlarini severim, bunu da sevdim. guzeldi *sniff sniff*
1677781910845.png

rradaof.jpg

Geri