Son dönemde zıt kutuplarda iki harika film izledim.
The Gray Man
Müthiş, harika, inanılmaz.... Dudullu Times
Bu filmi gece izlemediğime inanılmaz üzüldüm. Benim gibi iflah olmaz bir klişe severseniz, Hollywood'un ipe sapa gelmez senaryolarına bayılıyorsanız tam size göre bir film. Overdose aksiyon, overdose klişe ve tam manasıyla safkan bir Hollywood yapımı. Havaya uçan arabalar, aksiyondan saçının teli dahi zarar görmeden çıkan kahramanlar, kas, ter, kan ve Ryan Gosling... 10/10
The Drop
Film belki vadettiği çoğu şeyi sunmuyor ama izleyiciyi içinde bulunduğu dünyaya inanılmaz çekiyor. Bu anlamda müthiş bir atmoster yaratmışlar. J.Gandolfini'nin son filmlerinden biri olmasıyla da özel bir yapım. Film ağır aksak gidiyor gibi görünmesine karşın insanı içine öyle bir çekiyor ki insan vaktin nasıl geçtiğini pek anlayamıyor.
Tom Hardy için ayrı bir pencere açmak istiyorum. Hardy benim için Colin Farrell, Adam Driver, Ryan Gosling ve Matthew McConaughey ile birlikte bambaşka bir noktada. Gerçekten inanılmaz bir oyuncu. Şu filmdeki Bob karakterinin derinliğini Hardy kadar iyi verebilecek bir oyuncu olduğunu sanmıyorum. Bu filmi izleyene kadar en iyi performansı Taboo'daki Delaney rolü diyordum ama burada seviyeyi acayip bir noktaya çıkartmış Hardy Hazretleri. 8/10