Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Mesela Hücre 7 Mucizesi var 2013 Kore yapımı , onu orijinal izle ağlarsın, ama dublajda o duygu geçmiyor . İzlemediysen izle o filmibak bu dogru. dublajla hic bisi izlemiyorum ben. cidden sarmiyo o sekilde.
bu aralar o kadar kotu filmler izledim ki, film sevkim kirildi ya. bu filmin turk versiyonunu izledim aslinda. orjinali bu olmali. listeye aldim.Mesela Hücre 7 Mucizesi var 2013 Kore yapımı , onu orijinal izle ağlarsın, ama dublajda o duygu geçmiyor . İzlemediysen izle o filmi
Netflix çıktı herkes dizici oldu. Para verip sinemaya git, al bir de patlamış mısırını , olay budur ;dDizi izliyom ben breaking badi
Aynen orijinali benim dediğim, eğer o filmde ağlamazsan ben de bişey bilmiyorum . Dublajlı şekilde izliyorsun zaten, yanına selpak almayı unutma. ;dbu aralar o kadar kotu filmler izledim ki, film sevkim kirildi ya. bu filmin turk versiyonunu izledim aslinda. orjinali bu olmali. listeye aldim.
Niye ona da para veriyorum ayrıca yata yata izliyorum daha keyifli dkfkNetflix çıktı herkes dizici oldu. Para verip sinemaya git, al bir de patlamış mısırını , olay budur ;d
Sen bu işi bilmiyorsun ;dNiye ona da para veriyorum ayrıca yata yata izliyorum daha keyifli dkfk