En son hangi diziyi/filmi izlediniz?

Konu sahibi son olarak 310 gün önce görüldü
Mesela Hücre 7 Mucizesi var 2013 Kore yapımı , onu orijinal izle ağlarsın, ama dublajda o duygu geçmiyor . İzlemediysen izle o filmi
bu aralar o kadar kotu filmler izledim ki, film sevkim kirildi ya. bu filmin turk versiyonunu izledim aslinda. orjinali bu olmali. listeye aldim.

bu aralar o kadar kotu filmler izledim ki, film sevkim kirildi ya. bu filmin turk versiyonunu izledim aslinda. orjinali bu olmali. listeye aldim.
Aynen orijinali benim dediğim, eğer o filmde ağlamazsan ben de bişey bilmiyorum . Dublajlı şekilde izliyorsun zaten, yanına selpak almayı unutma. ;d

Niye ona da para veriyorum ayrıca yata yata izliyorum daha keyifli dkfk
Sen bu işi bilmiyorsun ;d
Maçı televizyondan izlemek farklı, stadyumda izlemek farklı . Sinema salonundaki hissiyatı asla alamazsın ;d . Ambiyans önemli , bu hafta bir sinemaya git mesela , köreldiğini anlayacaksın zömxnxnxnz

çoğu sinema salonunda aydınlatmayı kısıyorlar. filmleri karanlık şekilde izliyoruz. eee sağdan soldan yorum yapanlar, susmayanlar da oluyor. eee bilet fiyatları da malum. bu mu keyif? güzel bir televizyon + bluray film + rahat bir koltuk. ev iyidir.

2 bolumluk belgeseldi. ben pek izleyemedim, cokta merak uyandirici degildi. yarida biraktim. boyle kalsin.
3/10
1660825909709.png

3 bolumluk belgesel. film niyetine izlenebilir. o kadar cok katil, seri katili veya stalker, buna benzer konulara yakin belgeseller izledim ki . motifi goruyorsun ve neden bunu yaptigini anliyorsun. zaten boyle bir sucu isleyen kisilerin sebepleri yine birbirine yakin, benzer veyahut kendini koruma amacli. bazen sebepsiz. yazik. hayatlara yazik. belgeselde bana samimiyetsiz gelen bir kac kisi vardi. onlari da suclu buluyorum bir miktar. farkli olabilirdi eger harekete gecilseydi veya bilincsizlik olmasaydi bazi konularda. hepsi ayri problemli, bu yuzden fazla da ustunde duramiyorsun. anthony de var farkli seyler. umarim bastirilmis duygularini saglikli bir sekilde disariya vurabilir. eger basaramazsa sonuclari belli, kendi gordu yasadi zaten. hic duygularini belli etmedi belgesel boyunca. sonlara dogru duygulaninca, gozleri yasarinca, cocugun normal oldugunu anladim.

5/10

1660826214152.png

1660826273114.png

bugün öylesine denk geldim çılgın hırsıza, çok seviyorum hem iyi oldu

normalde youtube'da boyle belgeseller izlerdim ve hayret ederdim yasanilanlara.
netflixte gorunce sasirdim. izledik ve uzulduk.
1660835741728.png

Geri