Prodesmotes
Gümüş Üye
Bergen. Çıkışta ağlayan yaşlı kadınların hatırına, operasyon hazırlığı yapıyoruz.
84 Kozan.
84 Kozan.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.

filmi izledim ve en cok helmut emice ve mika abi'nin bolumleri beni icine cekti. roma'daki bolum basimi agritti ya. adamin konusmalari ve yansittigi karakter bana reelde tanidigim birini hatirlatti :') yeminle yorucu. mika, yani matti pellonpaa La casa de Papel dizisindeki marsella'ya benzemesiyle de dikkatimi cekti. film guzeldi ama beni tamamiyla sarmadi :plos angeles, new york, paris, roma ve helsinki. beş şehir, beş hikaye, tek gece. film her biri ayrı birer hikaye olmak üzere, bu şehirlerde geçen taksici/müşteri diyalogları üzerine kurulu. oyuncu kadrosu çok iyi; winona ryder'ın gençliği hatta çocukluğu, breaking bad gustavo fring'in gençliği, life is beatiful'un roberto benigni'si vee tom waits'in nefis soundtrack'leri. şimdiye kadar nasıl keşfedememişim diye hayıflandım. izlerken yormayan, eğlendiren, orada olmak isteten bi film. before sunrise formatının romantik değil de eğlenceli olanı. ben en çok roma'da geçen hikayeyi sevdim. filmin adı night on earth, yönetmeni jim jarmusch.
@Stockholm Sendromu sana zaten izle demiştim, @malumatfuruş @Thalassa @Melodram @yeLda @Ponyo @Lefty @Psinoza sizler de izleyin derim ben.
not: kişiler konudaki aktiflikleri göz önünde bulundurularak seçilmiş olup, herhangi bir sinefillik kıstası uygulanmamıştır kjdfkj taam taam bi kaçınız bu konuya hiç yazmamışsınız ama arkadaş kontenjanından etiketlendiniz...
taze taze izledim geldim. yorumumu winona ryder yüzünden sakız çiğneyerek yapıyorum, mahvetti beni o sakız. tatlı, keyifli bir filmmiş. hangi şehirleri en çok sevdim diye düşününce roma'da benigni beyin asla susmayışı ve bal kabağıyla başlayan hikayenin aşk-ı memnu'ya dönmesi güldürdü. paris'i ve new york'u da sevdim. helsinki eh geldi. los angeles'ı tamamen winona ryder için sevdim, bıcırık diye kucaklayasım geldi, hep mi güzel olmak zorunda?los angeles, new york, paris, roma ve helsinki. beş şehir, beş hikaye, tek gece. film her biri ayrı birer hikaye olmak üzere, bu şehirlerde geçen taksici/müşteri diyalogları üzerine kurulu. oyuncu kadrosu çok iyi; winona ryder'ın gençliği hatta çocukluğu, breaking bad gustavo fring'in gençliği, life is beatiful'un roberto benigni'si vee tom waits'in nefis soundtrack'leri. şimdiye kadar nasıl keşfedememişim diye hayıflandım. izlerken yormayan, eğlendiren, orada olmak isteten bi film. before sunrise formatının romantik değil de eğlenceli olanı. ben en çok roma'da geçen hikayeyi sevdim. filmin adı night on earth, yönetmeni jim jarmusch.
not: kişiler konudaki aktiflikleri göz önünde bulundurularak seçilmiş olup, herhangi bir sinefillik kıstası uygulanmamıştır kjdfkj taam taam bi kaçınız bu konuya hiç yazmamışsınız ama arkadaş kontenjanından etiketlendiniz...