Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.

Bütün bunlar Anadolu'nun binlerce yıllık geleneğinin birer yansıması. Kulaktan kulağa, dilden dile aktarılan bu kadim gelenek ne yazık ki yaşadığımız şu dönemde sekteye uğramış gibi duruyor. Bu sebeple Süha Arın'ın yaptığı gerçekten tarihe geçecek türden bir iş. Umarım keyif almışsındır.@glu
verilen bilgiler cok degerli. dolunay'da kesilen sari cam agacin uzun omurlu olmasi, curumemesi gibi. seviyorum boyle bilgileri. ikinci videoyu izlemeye basladim simdi :p
buna başladım. asrevya sayesinde. ingiliz dizilerini zaten çok seviyorum ama bu tam da şimdi aradığım bir şeydi. böyle kafam rahat, huzurlu, keyifli elimde kahvemle iki bölümü devirdim. çok yaşa hocam ldksk![]()
Fellah köftesi eşliğinde.
All Creatures Great & Small
Çok hoş bir İngiliz dizisi
Sevgili Larien, rica ederim; huzur veriyor bu dizi. O dönemlerin İngiliz tarzı ne zarif ayrıca. Yaşanmış bir hayat hikayesi olması da hoş.buna başladım. asrevya sayesinde. ingiliz dizilerini zaten çok seviyorum ama bu tam da şimdi aradığım bir şeydi. böyle kafam rahat, huzurlu, keyifli elimde kahvemle iki bölümü devirdim. çok yaşa hocam ldksk
buraya yazın arkadaşlar, ben takip ediyorum ciddiyetle burayı
bir ara glu'nun belgesellerini sıkıştıracağım araya.
tenk yu herkese.