Zafer
Üye
Dışarıdan içki getirmeseydiniz keşke, ben gönderirdim masanıza ikram bira =)sarılıp biralarımızı tokuşturduk... kaç insan yaşayabilir ki bunu diye![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Dışarıdan içki getirmeseydiniz keşke, ben gönderirdim masanıza ikram bira =)sarılıp biralarımızı tokuşturduk... kaç insan yaşayabilir ki bunu diye![]()
Bu mesajı Tuborg gold biramı içerken atıyorum!@Emniyetgm @SuleymanSoylu @Alper müdahale edelim

kral akşama çilingirimiz yokmuydu?=)Bu mesajı Tuborg gold biramı içerken atıyorum!
ben alkol konusunda adabı vardır ahkamlarına ve yok şöyle içilir efendim bu içilir falan safsatalarına katılmıyorum.
Damak zevkine uygun her türlü alkol içilir içilmelidirde! Son 3-5 senedir alkolde degişimler mevcut ve işin hakkını vererek yapan bir sürü firma, butik üretici ve evde kendisi yapanlar var! Sünnet dügünü bile efes pilsen bahçesinde yapılmış olan ben efes içmiyorum! Onda degişik bir tad var ve biranın dibi son yudumlarında degişik bir tad bırakıyor damakta sevmiyorum onu. Tuborg şişe candır benim için! Onun dışında Becks, carslbeerg, bud yada yabancı biraların içimi güzel!
sağlıga
Ekli dosyayı görüntüle 24258
Persembe gecesi ben bir içmisim sonrası yok bende olum ara verdim bugun hafif gecircem 5 bira 1 sise sarap dusunuyorum bakalımkral akşama çilingirimiz yokmuydu?=)
Çok hafif geçiriyosun maşallah ajsmsjgPersembe gecesi ben bir içmisim sonrası yok bende olum ara verdim bugun hafif gecircem 5 bira 1 sise sarap dusunuyorum bakalım![]()
Hafifmiş kardeşim bayağı.Persembe gecesi ben bir içmisim sonrası yok bende olum ara verdim bugun hafif gecircem 5 bira 1 sise sarap dusunuyorum bakalım![]()
Çünkü güzel bira + Dünyanın en eski birası.Efes malt bomonti filtresiz tercih ediyorum bazen de Weihenstephaner
Neden? Çünkü tatlarını seviyorum
hey allahım nalaka aralık ne diyor bu larien diyorum. başka konuya mı girdim diye tekrar yukarı çıkıp başlığa baktım. sonra meşazını anlayınca buz şelalesine döndüm hahayy.Aralık ndsdns
Çünkü ben doğmuşum ve muhteşem yaylar daha çok bu ayın çocukları, tşk
haha, gidiyom
içinde portakal dilimi!Kimsenin blanc dememesi bir miktar üzdü.
Kasım demek için gelmiştim gidiyomAralık ndsdns
Çünkü ben doğmuşum ve muhteşem yaylar daha çok bu ayın çocukları, tşk
haha, gidiyom