En sevdiğin birayı nedeni ile yaz

Konu sahibi son olarak 1983 gün önce görüldü
Bud, diğer biralara nazaran midemi daha az kötü etkiliyor çünkü djksdj

Bomonti filtresiz hatta imkan varsa yanında da küp küp kesilmiş eski kaşar.

@Emniyetgm @SuleymanSoylu @Alper müdahale edelim
Bu mesajı Tuborg gold biramı içerken atıyorum!
ben alkol konusunda adabı vardır ahkamlarına ve yok şöyle içilir efendim bu içilir falan safsatalarına katılmıyorum.
Damak zevkine uygun her türlü alkol içilir içilmelidirde! Son 3-5 senedir alkolde degişimler mevcut ve işin hakkını vererek yapan bir sürü firma, butik üretici ve evde kendisi yapanlar var! Sünnet dügünü bile efes pilsen bahçesinde yapılmış olan ben efes içmiyorum! Onda degişik bir tad var ve biranın dibi son yudumlarında degişik bir tad bırakıyor damakta sevmiyorum onu. Tuborg şişe candır benim için! Onun dışında Becks, carslbeerg, bud yada yabancı biraların içimi güzel!
sağlıga
31267D55-B787-4730-BCBF-EF3F30D1CF9E.jpeg

Bu mesajı Tuborg gold biramı içerken atıyorum!
ben alkol konusunda adabı vardır ahkamlarına ve yok şöyle içilir efendim bu içilir falan safsatalarına katılmıyorum.
Damak zevkine uygun her türlü alkol içilir içilmelidirde! Son 3-5 senedir alkolde degişimler mevcut ve işin hakkını vererek yapan bir sürü firma, butik üretici ve evde kendisi yapanlar var! Sünnet dügünü bile efes pilsen bahçesinde yapılmış olan ben efes içmiyorum! Onda degişik bir tad var ve biranın dibi son yudumlarında degişik bir tad bırakıyor damakta sevmiyorum onu. Tuborg şişe candır benim için! Onun dışında Becks, carslbeerg, bud yada yabancı biraların içimi güzel!
sağlıga
Ekli dosyayı görüntüle 24258
kral akşama çilingirimiz yokmuydu?=)

Kimsenin blanc dememesi bir miktar üzdü.

Efes malt bomonti filtresiz tercih ediyorum bazen de Weihenstephaner
Neden? Çünkü tatlarını seviyorum

Sevmediğim bira pek az. Ama özel olarak sevdiğim birkaç bira var.

Hoegaarden hemen hemen her gün tükettiğim Belçika birası. Yemekle beraber dışarıda tükettiğim Stout var, Guinness, İrlanda birası.

Bir de eve aldığım Kosova birası Peja var özellikle. Ama bira olsun da hepsini içerim, bira sonuçta faydalı.. ^^

Aralık ndsdns
Çünkü ben doğmuşum ve muhteşem yaylar daha çok bu ayın çocukları, tşk

haha, gidiyom
hey allahım nalaka aralık ne diyor bu larien diyorum. başka konuya mı girdim diye tekrar yukarı çıkıp başlığa baktım. sonra meşazını anlayınca buz şelalesine döndüm hahayy.

başlarda bomonti sevdiğimi sanıyordum ama zamanla pekmez gibi tatlı gelmeye başladı ve soğudum. ertrsinde bir süre efes malt ile devam ettim ve kimi zaman kamyoncu birası denilen tombul şişelisini bile devirdim. son zamanlarda ise alman birası beck's içiyorum, hoşuma gidiyor.

amber
damağımda bıraktığı tat hoşuma gidiyor. diğer biralar köpürtülmüş su gibi geliyor.

Geri