Zafer
Üye
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
güzel espiri evlere şenlik :hAralık ndsdns
Çünkü ben doğmuşum ve muhteşem yaylar daha çok bu ayın çocukları, tşk
haha, gidiyom
daha fazla evlere şenlik espri için TIKLAYINIZgüzel espiri evlere şenlik :h
Sizden daha iyilerini yendiğimde keyif rakısı içebilirim. :hbu zafer bizi dün botla tokatlayan ajan mı oluyor şimdi? keyif birası mı içilmiş nolmuş...
bira üniversite zamanında 15.00'a kadar patatesle birlikte 7-8 lira kampanyaları zamanı güzeldi... çok biracı olmasam da carlsberg şişe sevilir. tuborg kırmızı falan içiyormuşuz ne gerek var... bira içiyormuş gibi yapayım da içmemiş hissetmek için de blanc alınır. bi tane daha vardı ama adını sadece görünce hatırlıyorum. alınmaz inşallah bira bana...
şike var bence... yapay zeka tanıdıktı belli ki, yönetici okeyci olduğunuz için ama bi dahakine böyle olmazSizden daha iyilerini yendiğimde keyif rakısı içebilirim. :h
masada iki ortak uzun bir süre kaldınız, oyunun muhasebesi yapıldı sanırım?şike var bence... yapay zeka tanıdıktı belli ki, yönetici okeyci olduğunuz için ama bi dahakine böyle olmaz
şampanya patlatacaktık, korksun herkes bundan sonra...
sarılıp biralarımızı tokuşturduk... kaç insan yaşayabilir ki bunu diyemasada iki ortak uzun bir süre kaldınız, oyunun muhasebesi yapıldı sanırım?![]()