En sevdiğin birayı nedeni ile yaz

Konu sahibi son olarak 1981 gün önce görüldü
bira pek tüketmem 5 - 8 sene önce kırmızı tuborg tüketirdim çok sık
şimdi şişe bira içerim efes nadirende olsa tabi
genelde cin tonik veya tekila tüketirim

bu zafer bizi dün botla tokatlayan ajan mı oluyor şimdi? keyif birası mı içilmiş nolmuş...
bira üniversite zamanında 15.00'a kadar patatesle birlikte 7-8 lira kampanyaları zamanı güzeldi... çok biracı olmasam da carlsberg şişe sevilir. tuborg kırmızı falan içiyormuşuz ne gerek var... bira içiyormuş gibi yapayım da içmemiş hissetmek için de blanc alınır. bi tane daha vardı ama adını sadece görünce hatırlıyorum. alınmaz inşallah bira bana...

bu zafer bizi dün botla tokatlayan ajan mı oluyor şimdi? keyif birası mı içilmiş nolmuş...
bira üniversite zamanında 15.00'a kadar patatesle birlikte 7-8 lira kampanyaları zamanı güzeldi... çok biracı olmasam da carlsberg şişe sevilir. tuborg kırmızı falan içiyormuşuz ne gerek var... bira içiyormuş gibi yapayım da içmemiş hissetmek için de blanc alınır. bi tane daha vardı ama adını sadece görünce hatırlıyorum. alınmaz inşallah bira bana...
Sizden daha iyilerini yendiğimde keyif rakısı içebilirim. :h

Birayi sevmiyorum
Teşekkürler.
Sevenlere de tesuf ederim.

Sizden daha iyilerini yendiğimde keyif rakısı içebilirim. :h
şike var bence... yapay zeka tanıdıktı belli ki, yönetici okeyci olduğunuz için ama bi dahakine böyle olmaz :(
şampanya patlatacaktık, korksun herkes bundan sonra...

şike var bence... yapay zeka tanıdıktı belli ki, yönetici okeyci olduğunuz için ama bi dahakine böyle olmaz :(
şampanya patlatacaktık, korksun herkes bundan sonra...
masada iki ortak uzun bir süre kaldınız, oyunun muhasebesi yapıldı sanırım? :D

Geri