- Web sitesi
- www.instagram.com
2 tane boğa burclu erkek arkadaşım oldu hiçte sadık değiller
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Akksksmakkakdjjfjakkakdkkfjajkao hiç yok. sen de enerji sorunu var sanırım. boyun kısa ya ondandır belki. bize enerjin yetişmiyordur. bdajdbaj.
Yayı bir ben sordum. Bana mı dedin?yayları çok sormuşsunuz söyleyeyim, aklı olan yay erkekleriyle sadece arkadaş olur. ciddi hiçbir şeye adım atmaz teşekkürler...
ben güldüm KEEES.Akksksmakkakdjjfjakkakdkkfjajka
Çok komik... Esprinin kalitesine bakar mısınız
Anaaaa kes mes. Bağcılarli kezo çıktı la kızben güldüm KEEES.
balık erkeği kendi ömrünü ve beynini yediği yetmiyor gibi karşıdakinin ömrünü ve beynini yemekle görevlendirilmiş erkeklerdir. onları anlamak zor çünkü her şeyi kafalarında yaşayıp ''kimse beni anlamıyor'' diye triplere girip ortalıkta dolanırlar... ağzın var, dilin var konuşun anlaşalım yani ama yok... illa kuracak, illa işkillenecek, salın kardeşim. siz ince düşünceli olabilecek erkeklersiniz ama hayal gücünüz yüzünden kendinizi de sevdiğinizi de mutsuz ediyorsunuz. yapmayın. :/Ya balık?
yaylara dedim... yalan mı? çok iyi arkadaşsınız ama ilişkilerde olmuyorsunuz, tamam üzülmeyin yükseleninize falan bakarız...Yayı bir ben sordum. Bana mı dedin?
esprimle dalga geçtiğin için sinirlendim.Anaaaa kes mes. Bağcılarli kezo çıktı la kız
İnşallah hapci otçu şarapçı cikaryoo var... ama kendime saklıyorum, size mi anlatayım.
yine beleşe getirmenin yolunu buldun... tam yay erkeği çakallığı. inşallah...İnşallah hapci otçu şarapçı cikar