En sadık erkekler bu burçtan çıkıyor!

Konu sahibi son olarak 1202 gün önce görüldü
yayları çok sormuşsunuz söyleyeyim, aklı olan yay erkekleriyle sadece arkadaş olur. ciddi hiçbir şeye adım atmaz teşekkürler...

teraziler çok sormuş ona da yorum yapalım... sanki bana bilirkişi sjhjs. terazi erkekleriyle çok eğlenebilirsiniz, yeni şeyleri keşfedip mutlu olabilir, sanat sepet işleriyle kendinizi iyi hissedebilirsiniz ama gözlerini kontrol etmenizi öneririm çünkü çoğunun gözleri fıldır fıldırdır... tutkulu bir aşk yaşatırlar ama o tutkuya gelene kadar fıldırlardır.

balık erkeği kendi ömrünü ve beynini yediği yetmiyor gibi karşıdakinin ömrünü ve beynini yemekle görevlendirilmiş erkeklerdir. onları anlamak zor çünkü her şeyi kafalarında yaşayıp ''kimse beni anlamıyor'' diye triplere girip ortalıkta dolanırlar... ağzın var, dilin var konuşun anlaşalım yani ama yok... illa kuracak, illa işkillenecek, salın kardeşim. siz ince düşünceli olabilecek erkeklersiniz ama hayal gücünüz yüzünden kendinizi de sevdiğinizi de mutsuz ediyorsunuz. yapmayın. :/

Melo ve burç yorumlarına göre evlenecek erkek yok. Peki ya terazi desem en uzak durulması gereken erkek diyecek

yaylar genelde ciddi ilişki istemiyor zaten.

ben terazileri seviyorum ve iyi anlaşıyorum..

yoo var... ama kendime saklıyorum, size mi anlatayım.

Geri