En sadık erkekler bu burçtan çıkıyor!

Konu sahibi son olarak 1199 gün önce görüldü
İkizler nasıl olmaz bu konuyla ilgili @Nyctophilia bilgisine basvuralim

Gülüyoruz, eğleniyoruz ben dahil bir şeyler yazıyoruz ama böyle bi şey yok.
Yanı en sadık burç, en gaddar burç falan fişman. Bir burcun genel özelliklerini olduğu gibi bi insanın üzerine yıkmak doğru bir yaklaşım değil. Yıkılması gereken durumlar ve kişiler var fakat bu da çok ender. Benim tanıdığım f5ten ve senin tanıdığın juju hanımdan örnek vereceğim. Mesela f5 e denk gelmissindir. Kartopu oynaya çıktım deyip, yolda arabası kalmış birine yardım edip eve dönen bir arkadaşımız. Kırıcı tek bir söylemi yoktur. Onu sınır etmek için laf soksam da aslın da ince düşünceli biridir. Peki burcu ne? (Güneş) Koç. Egoist mi, kırıcı mi, düşüncesiz mi yoo; Bakıyoruz su dominat bi harita Ay burcu Balık, yükselen Balık. Jüpiter i kuvvetli vs. Sizin samimi olduğunuza denk geldiğim için juju burcunun, yükselenin Ikizler olduğunu yazmıştı. Ay burcu da Başakmis . Haritasını görmedim fakat ay fazı Yengeç, tropikal derece sapması yoksa Ay i Yengeç burcunun evi olan 4. Evde ya da 4. Evin yöneticisi. Ikizler de hava da akıl mantığın burçları fakat bu yerleşimler onu daha içli, daha kolay sinirlenebilen ve daha hassas biri yapmış olmalı. Kısacası harita kisiye özeldir. Element dengesi, tüm gezegenlerin dağılımları yongaları evleri bütün hali ile ele alınmalıdır. En başta dediğim gibi x burcu olup astroloji kitabından firlamiscasina olan kişiler de var nadiren. Aegishjalmur öyle mesela. Kova burcu, kova ve Hava dominant bi haritaya sahip.

Bpğa burcuna da çapkın, aldatır vs denmiş ya bir yaşıma daha girdim.

Biz saaaaadik diiil miyiz.

Akrepler en burclarin en burcudur .d

Kendilerini sevdiği insana adayan oğlak burcu erkekleri çok meşgul insanlar olduğu için aldatma fikrini aklından geçirse bile buna zaman bulamaz.​

ne güzel gidiyordu yazı ya..
oldu mu bu final..
ne demek aklından geçirse filan hep gömün oğlakları zaten pisler....
çok ayıp etmişler dimiii .p

Koc burcu yok ihtimal vermemistim zaten. Cok serefsiz bir burctur.

Peki burada yazan burçların çapkınlıkta master degree olması şaka mı? sklksk

burclarda iyi para var bi burc sitesi acip sabah aksam bir seyler sallamak lazim

bi ara
mutlu olmayı deneyin

Geri