Oyun En mutsuz olduğunuz anlarda ne yaparsınız?

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 2236 gün önce görüldü
Ne yapılmaz sorusunun cevabı, karar almayın ve konuşmayın

Kendime muazzam bi rakı sofrası kurarım.

Sessizleşir köşeme çekilirim mutsuzluğumun sebeplerini düşünürüm.

Düşünen Adam heykeli pozisyonunda durmak daha yaratıcı fikirler üretmeye sebebiyet verdiğine göre o zaman diyorum ben de gülümseme pozisyonuna aliyım kendimi de mutsuzluğuma çare olsun diyorum 10 dk filan ağzım kulaklarımda bekliyorum hiçbir işe yaramıyor çenem ağrıyor böyle işe sıçayım diyorum gidiyorum yine klozete...​

Onceden yakin hissettigim arkadaslarimla konusurdum. Ya su an mutsuz olarak bir an secemiyorum, ya da yakin hissettigim arkadasim kalmadi; ikilemdeyim.

Benimle arkadaş olabilirsin, eğer istersen?

Sizi ben baska forumlardan da takip ediyordum, burada da ayni sekilde gordum. Cok fazla paylasim yapmadigimdan pek farkedilmiyorum, o yuzden yeni goruyorsunuzdur shsh. Arkadasim yok degil, tabii ki var. Yakin olarak arkadasim diyebilecegim kimse kalmadi, o da "hadi olalim" demekle olunan birsey degil biliyorsunuz ki. Yine de arkadasliginiz bas, goz ustune.

Ben biraz içime kapanıyorum olaylar sakinleşince kadar eskiye dönünceye kadar veya duruma alışına kadar pek konuşmamayı tercih ediyorum

kendimle dalga geçiyorum
iyi geliyor.

ayna karşısına geçip sexi bakıslarımla kendime bir bakış atarım ve moralım yerine gelir

Gider yatarım, üstümü örtmeden de asla yatamam, diyelim ki aylardan Agust, Adana 79 derece filan, öğlen saat 13:27, molelim bozuk, gözümü kapatacağım, en azından saten de olsa bir pike alırım üstüme, ay bacaklarım oralarım buralarım açıkta uyuyamam utanırım.​
Konumuzdan sapmazsak, yatağa yatarım, gözümü kaparım ve bir dinazor beni gelip öper, hadi der, uyu, geçecek bunlar. . .​
107e2bf8ccf.gif

Geri