Oyun En mutsuz olduğunuz anlarda ne yaparsınız?

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 2236 gün önce görüldü
Mutluyken ne yapıyorsam onu. Duygu durumunu bazı aktivitelerle örtme gayretinde olmam. Yaşanması gerekiyorsa yaşanır. Mutsuz olmak değil, mutsuz olmamaya çalışmak sorunlara yol açar.

argo olmadığı halde sansürlenen bir kelimeyi argo kullanmak zorunda kalarak tarif etmekte ne bileyim.. üstüne bir de uyarı almışım. peh..

mutsuz olduğumda yaptığım şey;
el çekmek
çavuş tokatlamak

Psikanalizde bu yöntem ile mutsuzlugu gidermeye calisanlar,sorun cözmede vasifsiz insanlardir. Yine katmerli dertlerle bas basa.

Sessizleşirim, ağlarım, yoga yaparım

Karayip Korsanlarını izlerim. İçimdeki Korsan bir harika dostum.

Alkol içerim. Aslında hep içerim; o halde hep mutsuzum.
Yok olmadı. Kafam karıştı. adashjkfgkaf

Sevişirim.
Napayim?
Öyle degil be gerizekali.

Feys meys insta artik ne varsa oralarda kitap kahve fotosu paylasarak.
Belki biri likelar da sohbete gireriz diye.
Ne sandin?

Ya Sureyya bazen oyle guzel gozlemlerde bulunuyorsun ki ayakta alkislayasim geliyor : )) Bir de bunu kitaptan anlamayan, okumayan insanlar yapiyor : ))

Son düzenleme:
tadını çıkarıyorum.

ben buraya doğru olan ve kullanılması gereken kelimeyi yazdığımda, idrak süzgeci düzgün olan her bireyin o kelime için sansür gerektirmeyen bir şey olduğunu bildiği halde, sansür gerektirdiğini ve mesajımın sildiğini özel mesaj yoluyla öğrendiğimden mütevellit, bazı insanların tutumlarını ve ciddiyetlerinin öylesine olduğunu ve kale alınmaması gerektiğine kanaat verdim. o yüzden mutsuz olduğumda sol elim ;) işareti yapıyor.

Geri