Oyun En mutsuz olduğunuz anlarda ne yaparsınız?

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 2231 gün önce görüldü
İçime kapanıyorum. Her şeyden geri çekilme olasılığım daha yüksek bir vaziyet alıyor. Fakat; etrafa gülücükler saçmak hiç yüzümden eksik olmuyor.

Mutsuzluk hissini yaratan ortam ve kişilerden uzaklaşırım çünkü vücutta yarattığı tahribatı bana kimse geri getiremez. Mutlu edecek ne varsa o konulara yönelir ve kafamdan atmaya çalışırım. Bir süre sonra o his azalıyor zaten ve yavaş yavaş normale dönüyorum.

Sakince köşeme çekilir intikam planları yaparım

Üzerinden 10 yıl da geçse o intikam için en uygun anı kollarım

Kuran okurum, dua ederim, ailemle vakit geçiririm, mutsuzluğun da mutluluk gibi geçici olduğunu, iç huzurun önemli olduğunu bilirim. Beni mutsuz eden nedenleri sıralarım, başa çıkabileceksem kendim başa çıkarım, ola ki beni aşıyor diyelim fikir alışverişinde bulunurum fikrine güvendiğim insanla.

Son düzenleme:
Kuran okurum, dua ederim, ailemle vakit geçiririm, mutsuzluğun da mutluluk gibi geçici olduğunu, iç huzurun önemli olduğunu bilirim. Beni mutsuz eden nedenleri sıralarım, başa çıkabileceksem kendim başa çıkarım, ola ki beni aşıyor diyelim fikir alışverişinde bulunurum fikrine güvendiğim insanla.
Şaşırtıyosun beni.. Burdaki huri ile bahsetiğin çok farklı. Allah kabul etsin okuduğun Kuranı da ettiğin duaları da.

Şaşırtıyosun beni.. Burdaki huri ile bahsetiğin çok farklı. Allah kabul etsin okuduğun Kuranı da ettiğin duaları da.

Ne alakası var, ikisi de aynı kişi. Olduğumdan farklı bir insan değilim. Dürüsttüm, iyi bir insanım, merhametliyim, güvenilirim ve de tabi ki hatalarım var.

Bulunduğum ortamlardan uzaklaşmayı, uzak yerlere gitmeyi tercih ediyorum. Bu şehir anlamında değil farklı ülkelere çünkü flaması ayrı bir bayrak altında olduğunuzda insan kafayı resetliyor. arayan yok, soran yok hesabı. yeni insanlar yeni şehirler yeni kültürler tanıyor insan. tabi ki buda imkan meselesi herkez en mutsuz olduğu anında bir parise gideyim geleyim diyemez sanırım. :)

En mutsuz olduğum anlarda, beni en mutsuz eden kişi ve kişileri mutsuz etmekle meşgul oluyorum!

O da olmadi aşırı lezzetli yemekler tatlılar falan yiyorum.. adkjhf

Son düzenleme:
Geri