Stockholm Sendromu
Elmas Üye
dini şaka yaptıktan sonra ''allahım şaka yaptım eheheh'' diyesiniz gelmiyor mu sizin de?....
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yani arkadaşlar en bilinenleri saymış, ezan okunurken müziğin sesini kısmak, yatılıyorsa toparlanmak, namaz kılanın önünden geçmemek... sanırım hepimiz de yapıyoruz bunları.
ben ekstradan cenaze işlerini önemserim. eş, dost, akraba, arkadaş, arkadaş yakını derken herkesin cenazesine giderim. cenaze işlerinin mustafa sarıgül'üyümdür. hristiyanlardaki "pazar günü seni kilisede göremedim john" klişesi benim için cenazelerde geçerlidir. cenazede göremediğim kişiye her an "pazar günü seni zincirlikuyu'da göremedim musa" diyebilirim.
çoook minnoş bi müslümansın çeeeennnnDüşünce kalkıp besmele çekmem…
yaaa bırak. yatıyorsa toplanıyormuşmuş jfşjdjdk bin kez görüştük. bırak toparlanmayı ezanı fark bile etmiyoruz ne uyduruyosn çakma müslüman lgkdjdjjyani arkadaşlar en bilinenleri saymış, ezan okunurken müziğin sesini kısmak, yatılıyorsa toparlanmak, namaz kılanın önünden geçmemek... sanırım hepimiz de yapıyoruz bunları.
ben ekstradan cenaze işlerini önemserim. eş, dost, akraba, arkadaş, arkadaş yakını derken herkesin cenazesine giderim. cenaze işlerinin mustafa sarıgül'üyümdür. hristiyanlardaki "pazar günü seni kilisede göremedim john" klişesi benim için cenazelerde geçerlidir. cenazede göremediğim kişiye her an "pazar günü seni zincirlikuyu'da göremedim musa" diyebilirim.
bende bi ağzım yüzüm yamulur mu acaba düşüncesi oluyo iki sn. kfldjddini şaka yaptıktan sonra ''allahım şaka yaptım eheheh'' diyesiniz gelmiyor mu sizin de?....
+ bazen sabır dilerken ''allahım, allah rızası için sabır ver'' derim.... sdlkfj double müslümalık.........bende bi ağzım yüzüm yamulur mu acaba düşüncesi oluyo iki sn. kfldjd
nasıl çileden çıkartılıyorsak artık….ya kahkar memet kflddjlf+ bazen sabır dilerken ''allahım, allah rızası için sabır ver'' derim.... sdlkfj double müslümalık.........