Imanin ve paranin kimde oldugunu Allah bilir.Cahil cahil konusmayin.
@No Pasaran i cuma hutbesini okurken görmüsler mesela.
@No Pasaran i cuma hutbesini okurken görmüsler mesela.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
isyan ederken sonrasında ''ihihihi allahım lafım sana değil yarattığına'' diye dip not düşerim... sümme haşa....nasıl çileden çıkartılıyorsak artık….ya kahkar memet kflddjlf
fark edersek toparlanıyoruz zaten sjdkg fark etmeyince kulum duymadı olur böyle şeyler deniyordur bence...yaaa bırak. yatıyorsa toplanıyormuşmuş jfşjdjdk bin kez görüştük. bırak toparlanmayı ezanı fark bile etmiyoruz ne uyduruyosn çakma müslüman lgkdjdjj
chat ve kısa mesaj alışkanlığımızın olduğu dönemlerde sohbeti bitirirken “aeol” derdik… şükür ki allah’a emanet ettiğimiz ve edildiğimiz günler oldu. şimdi birine allah’a emanet ol desem feriha’nın emir’e bye bye değil de hoşça kal demesine şaşıran sarrafoğlu gibi olurlar… beni siz yoldan çıkardınız.
allah : aynn kank.....kulum duymadı olur böyle şeyler.
allah: beni bu menşından çıkarınallah : aynn kank.....
aa bak aklıma getirdin en sevdiğim müslüman özelliğim aşure günlerinde aşure getiren komşulara “allah kabul etsin” demek. o kadar yakışmıyor ki bana ama aşure yolları kesilmesin diye de o kadar içten söylüyorum ki… nam nam nam.birine veda ederken helallik istemek...
her türlü itliği köpekliği yapıp, aklına iman içerikli hiçbir şey gelmeyen bütün arkadaşlık ilişkinde sanki bütün problemler halloldu; helalleşmesi kaldı.
bence senin en müslüman özelliğin cinlerin varlığına inanman....... kjshdhjsallah: beni bu menşından çıkarın
şimdi dalga geçiyosun ama o gece o odada sen yatsaydın şu an çarşaflıydın sjdsfjbence senin en müslüman özelliğin cinlerin varlığına inanman....... kjshdhjs
patladım buna sldşckdşöcksjsjbence senin en müslüman özelliğin cinlerin varlığına inanman....... kjshdhjs
sana bir şey diyeyim milskj sen yine o an centilmenlik yapıp ''kızlar müsait misiniz?'' diye seslendin. ben var ya korkudan uçarak dalmıştım odaya.skjhsdhfşimdi dalga geçiyosun ama o gece o odada sen yatsaydın şu an çarşaflıydın sjdsfj