En müslüman özelliğiniz nedir ?

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Imanin ve paranin kimde oldugunu Allah bilir.Cahil cahil konusmayin.
@No Pasaran i cuma hutbesini okurken görmüsler mesela.

chat ve kısa mesaj alışkanlığımızın olduğu dönemlerde sohbeti bitirirken “aeol” derdik… şükür ki allah’a emanet ettiğimiz ve edildiğimiz günler oldu. şimdi birine allah’a emanet ol desem feriha’nın emir’e bye bye değil de hoşça kal demesine şaşıran sarrafoğlu gibi olurlar… beni siz yoldan çıkardınız.

chat ve kısa mesaj alışkanlığımızın olduğu dönemlerde sohbeti bitirirken “aeol” derdik… şükür ki allah’a emanet ettiğimiz ve edildiğimiz günler oldu. şimdi birine allah’a emanet ol desem feriha’nın emir’e bye bye değil de hoşça kal demesine şaşıran sarrafoğlu gibi olurlar… beni siz yoldan çıkardınız.

birine veda ederken helallik istemek...
her türlü itliği köpekliği yapıp, aklına iman içerikli hiçbir şey gelmeyen arkadaşlık ilişkinde sanki bütün problemler halloldu; helalleşmesi kaldı.

birine veda ederken helallik istemek...
her türlü itliği köpekliği yapıp, aklına iman içerikli hiçbir şey gelmeyen bütün arkadaşlık ilişkinde sanki bütün problemler halloldu; helalleşmesi kaldı.
aa bak aklıma getirdin en sevdiğim müslüman özelliğim aşure günlerinde aşure getiren komşulara “allah kabul etsin” demek. o kadar yakışmıyor ki bana ama aşure yolları kesilmesin diye de o kadar içten söylüyorum ki… nam nam nam.
w: boğa burçları işte…

ulkenin %99u musluman
%1'i de burada toplanmis
masallah

Hak yememeye ve adil olmaya çalışıyorum ama bu Müslümanlıktan çok insanlıkla ilgili.

özellikle Sahur zamanları televizyonda Nihat Hatipoğlu’na denk gelirsem kanalı değiştirmem, dinlerim.
değiştirince günaha girmiş gibi hissediyorum..
farkındaysanız benim Müslümanlık yine Ramazan ayında oruç tutarken….

Geri