En müslüman özelliğiniz nedir ?

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Sarkilardaki Allaha isyan edilen ya da ret edilen kisimlari degistiririm soylerken....

yani arkadaşlar en bilinenleri saymış, ezan okunurken müziğin sesini kısmak, yatılıyorsa toparlanmak, namaz kılanın önünden geçmemek... sanırım hepimiz de yapıyoruz bunları.

ben ekstradan cenaze işlerini önemserim. eş, dost, akraba, arkadaş, arkadaş yakını derken herkesin cenazesine giderim. cenaze işlerinin mustafa sarıgül'üyümdür. hristiyanlardaki "pazar günü seni kilisede göremedim john" klişesi benim için cenazelerde geçerlidir. cenazede göremediğim kişiye her an "pazar günü seni zincirlikuyu'da göremedim musa" diyebilirim.

cenaze işlerini önemserim dediği de tamamen pide yemek üzerine… yalansa doğru de. rasko’ya dikkat edin dostlar. bi yakınının vefatından sonra yediği pideyi öyle bi anlattı ki canım çekti ve iki gün sonra ben bir yakınımı kaybettim… pide yemem için allah’ın devreye giriş hızı beni çok korkuttu. DEMEK Kİ 1 GÜN YERİNE 30 GÜN ORUÇ TUTSAM NELER OLACAK…

azıcık ciddileştireyim mi konuyu… sövebilirsiniz:d
ayetlerin birçoğunda “akletmez misiniz” “aklınızı kullanmaz mısınız” diye sorar ve aklın önemi vurgusu çok belirgindir. ben aklımı iyi kullanırım.

bir de yay burcuyum

IMG_9443.jpeg

kufrettikten sonra tovbe estagfrullah diyorum

yani arkadaşlar en bilinenleri saymış, ezan okunurken müziğin sesini kısmak, yatılıyorsa toparlanmak, namaz kılanın önünden geçmemek... sanırım hepimiz de yapıyoruz bunları.

ben ekstradan cenaze işlerini önemserim. eş, dost, akraba, arkadaş, arkadaş yakını derken herkesin cenazesine giderim. cenaze işlerinin mustafa sarıgül'üyümdür. hristiyanlardaki "pazar günü seni kilisede göremedim john" klişesi benim için cenazelerde geçerlidir. cenazede göremediğim kişiye her an "pazar günü seni zincirlikuyu'da göremedim musa" diyebilirim.
yaaa bırak. yatıyorsa toplanıyormuşmuş jfşjdjdk bin kez görüştük. bırak toparlanmayı ezanı fark bile etmiyoruz ne uyduruyosn çakma müslüman lgkdjdjj

Geri