çıkmaz sorular
Gümüş Üye
illa akrep lik bi yer tutturacaksınız yani [emoji19]
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hea bana da bak öyle ise
Elif
27 03 1988
İstanbul da doğdum
saatimi bilmiyorum

Ne çok akrepsel üye var
Yükselen burcun Balık
Lişiye duygusal fedakar bir yapı verir fakat Ay iç dünyamızla ilintili olduğundan seni en iyi tanıyanlar bilir bunu
İlgimi çeken alanlar:
Merkür Akrepte, daha da önemlisi 8. evde!
8.Ev Akrep'in en güçlü olduğu evdir çünkü kendi evidir.Bu sisli puslu karanlık ev, gizli kalmış konular,mrias, korkuları vb. durumlar ile ilgilenir.Son derece sinsi çalışan leb demeden leblebiyi anlayan,irdeleyici bir zeka verir Merkür Akrep'e Dedektiflik gibi alanlarda başarılı olabilirler.Miras konularında şanslı olabilirler.
Venüs Terazi'de
Bu da ilgimi çeken diğer bir alan. Çünkü Venüs'ün en güçlü olduğu burç Boğa ve Terazi'dir.Arkadaşlık ilişkilerinde sevgi, güzellik ve şans eksik olmaz diyebiliriz. Gerçek aşkı bulma olasılıkları yüksektir.
Plüton ve Şans noktan da Akrep'te
Miras,gizli konuları açığa çıkarma da şanslı olabilirsin.Bakışların yüksek olasılıkla etkileyici ve insanın içine işler gibi.Cinsellik konularında da konuda belirtildiği gibi şanslı olabilirsin çünkü şans planeti Jüpiter Koç'ta.
Terazi Konumları da yüksek.
Olasılıkla burcunun özelliklerini taşıyorsun.
Şans noktan da 8.ev yani Akrebin evinde bu da Miras, gizlilik konuları,mücadele,araştırma, cinsellik gibi akrepsel konulardaki şansını artırıyor.
Güneşin 7. evde bu da Öz burcun yani Terazi'nin özelliklerini güçlendiriyor.Çünkü 7. ev Terazi'nin kendi evidir.
![]()
Konuya göre yorum yapacak olursam.
Plüton Akrep burcunda, bu konum sana cinsellik ile ilgili konular dışında güçlü sezgiler, kincilik,bilinmeyene meraklılık ve tutkulu bir yapı verir.Bakışlar etkileyicidir.
Şans noktan Akrep.
Benim de şans noktam Akrep :p Şans notkanın Akrep olması hayatında ki şansların Akrepsel özelliklerden geçeceğine işarettir.
Akrep gelince akla 8. ev gelir mesela.Miras,gizli kalmış konuların açığa çıkması, gizli işler yürütme, hayatla ilgili mücadelelerin, şehvetsel konular ve intikam planları gibi konularda şanslı olabilirsin.
İlgilimi çeken alanlara değinecek olursam : Merkür'ün Balık'ta.
Merkür Balık'ta zararlı konumdadır.Mantıksal konularda bile duygularına ya da hayal dünyana sığınıyor olabilirsin.Kararların ve mantık işlerinde duygularını törpülemen, ve hayal denizinde boğulaman gerekir gerekir.Olumlu etkisiyle yüksek sanat becerisidir.Resim,Edebiyat,gibi hayal dünyası gerektiren alanlarda başarılı olabilirsin.
Haritanda fazlasıyla Oğlak konumlaması var. Oğlak burcu karakteri de sergileyebilirsin bu sebeple. Oğlak gibi soğuk kanlı,ketum ve çalışkan biri olman yüksek ihtimal.
Ay'ın Aslan burcunda
Duygularını bir Aslan kadar coşkulu yaşıyor olmalısın ve biraz da abartılı, şanlı şöhretli e tabi iç dünyanda.
Başka bir iyi konumda Venüs'ün Boğa burcunda olması.
Kötü açılar almadıysa kişiye doğal bir güzellik ve aşk arkadaşlık gibi konularda şans getirebilir.Venüs Boğa'da oldukça güçlüdür.
6. Ev konumlamaları da dikkatimi çekmedi değil.
İş dünyan ya da çalışma hayatında daha doğrusu çalışma hayatındaki arkadaşlarınla olan iletişiminde olumlu olumsuz çeşitli iniş çıkışlar olabilir.
13 ekimi hesaplayın hele ben anlamıyorum
iyi mi sevişiyomuşum kötü mü
Detaylı doğum tarihi.
Doğum yeri
Bir de varsa doğum saati
Mümkünse :p
Bu konuyu hortlatmak için özellikle ugrastiginizi düşünüyorum ....
valla ben geyik yapıyom düşündüğün gibi değil![]()
Sen gel yanıma söyle 9 gün ara ile akrep burcu olmayı kacirmisisin zaten :p