En iyi sevişen burç hangisidir?

J
  • Kullanıcı Jigsaw
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap

Orası öyle de Astrolojiye göre iş sadece Güneş burcunda bitmiyor.
Senin dediğin burç kişinin Güneş burcu.Yani Güneşin o tarihte bulunduğu burç.Doğum haritasında diğer planetler Akrep ya da Koç ağırlıklı olabilir.Yükseleni ya da Ay burcu Akrep ya da Koç olabilir.
Ya da Mars'ı Akrep ya da Koç burcunda olabilir.
Keza Güneş burcu Akrep ya da Koç olup Mars'ı güçsüz bir burçta olduğundan cinsel hayatı iyi gitmeyen kişiler de varmış.
Astrologlar böyle değerlendiriyor yani.

Karışık işler : )

astrolagların cinsel problemi fazla hacım heralde ondan irdeliyorlar böle konuları :D

Grifikir

kaçma hacı kendisi burda değil başına bişi gelmez :D

Gergadan boynuzu kac para

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Akrep kadınları iyi oluyor.

ya öyle demeyin, ne rezalet akrep kadınları gördük... :D elf gözlerim kör olaydı dedim :D
bu arada yükselenim de akrep

s.a

Johnny Sins 'in doğum haritasına baktım ( 31 Aralık 1978)
zVOzoO.jpg

Tahmin ettiğim gibi Venüs'ü Akrep burcunda. Venüs akrepte zararlı konumdadır. (Boğanın planeti, Boğa akrebin karşıtı) Aşk, güzellik, para ve küçük çaplı şansların planeti Venüs Akrep'teyken Kişiye ard niyetli şehvetsel bir seksilik verebilir. Ek olarak Uranüs gibi ağır bir planet de Akrep'te. Bununla Beraber Şans noktası'da Koç'ta (Şans noktası: Hayatta bize şans verebilecek özellikler)Mars oglakta da güçlüdür ayrıca.

Johnny Sins 'in doğum haritasına baktım ( 31 Aralık 1978)
zVOzoO.jpg

Tahmin ettiğim gibi Venüs'ü Akrep burcunda. Venüs akrepte zararlı konumdadır. (Boğanın planeti, Boğa akrebin karşıtı) Kişiye ard niyetli şehvetsel bir seksilik verebilir. Ek olarak Uranüs gibi ağır bir planet de Akrep'te. Bununla Beraber Şans noktası'da Koç'ta (Şans noktası: Hayatta bize şans verebilecek özellikler)

kardeşim birde bana bakıversene 10.02.86

mzg0j1.jpg

Konuya göre yorum yapacak olursak: Yükselenin Akrep (Haritanın diğer kısmında belirtilmişti alamadım)
ve Plüton Akrep burcunda. Plüton Akrebin yönetici planetidir.Bu sebepten hele yükseleninde Akrep olunca Sende de Akrepsel özellikler fazlaca görülebilir.Cinsellikle ilgili mevzular bir yana kişiye güçlü sezgiler, bilinmeyen, gayb, metafiziksel konulara merak ve intikamcılık gibi huylar verebilir.

Diğer önemli burç olan Ay burcun ise Balık'ta. Bu sana duygusal,fedakar bir yapı verir fakat Ay, iç dünyamızı etkilediğinden bunu ancak sen ve seni çok iyi tanıyanlar bilebilir.

Haritanda benim en çok hoşuma giden nokta ise Merkür'ün Kova'da olması. Merkür zeka ve iletişimi etkiler ve Kova'da güçlüdür.Dahi kovalar grubuna alabiliriz seni yani öyle gözüküyor.

Haritanda bariz dikkat çeken bir şeyse 4.eve giren planet konumları.Bir kişinin haritasındaki bir eve bu kadar fazla planetin girmesi ender bir durumdur. 4. Ev aileyi temsil eder.
Hayatında yüksek olasılıkla ailenle ilgili iyi kötü pek çok iniş çıkışlar olmuş ya da olabilir Kova'nın ve Güneşin 4. evde olması ailenden uzak kalacağın bir yapı verir fakat Şans gezegeni Jüpiter'in de 4. evde olması bu ayrılık durumunda pek çok şansların sana açılacağına dair bir işaret olabilir gibi gözüküyor.

Diğer ilgimi çeken bir alan'da Balık'ın ve ay'In 5. evde olması.
5. ev çocukları temsil eder.Balık'tan dolayı İleride bir yuva kuracak olursan çocuğuna ya da çocuklarına karşı fazlasıyla hassas ve fedakar bir baba olabilirsin.Çocukları da seviyor olmalısın.

Bir de ikinci evde (para evi) çok konumlama var.
Uranüs sürpiz paralara işaret eder.Neptün bazen para ya da para kazanmakla ilgili tembelliklere işaret edebilir.Satürn ve Mars'ın da para evinde olması para kazanma konusunda hayatının belli dönemlerinde son derece mücadeleci ve disiplinli olabileceğine işaret ediyor.

Şans noktan da Terazi.

Arkadaş seçimlerin son derece başarılı gibi gözüküyor.Keza Aşk hayatında da başarılı olabilirsin.Fakat 12. evde (hayatın sonu) olması aşka ya da gerçek dostlara geç / hayatının sonlarına doğru ulaşabileceğinin de bir göstergesi olabilir.

Yeterli mi? :p

aegishjalmur

mzg0j1.jpg

Konuya göre yorum yapacak olursak: Yükselenin Akrep (Haritanın diğer kısmında belirtilmişti alamadım)
ve Plüton Akrep burcunda. Plüton Akrebin yönetici planetidir.Bu sebepten hele yükseleninde Akrep olunca Sende de Akrepsel özellikler fazlaca görülebilir.Cinsellikle ilgili mevzular bir yana kişiye güçlü sezgiler, bilinmeyen, gayb, metafiziksel konulara merak ve intikamcılık gibi huylar verebilir.

Diğer önemli burç olan Ay burcun ise Balık'ta. Bu sana duygusal,fedakar bir yapı verir fakat Ay, iç dünyamızı etkilediğinden bunu ancak sen ve seni çok iyi tanıyanlar bilebilir.

Haritanda benim en çok hoşuma giden nokta ise Merkür'ün Kova'da olması. Merkür zeka ve iletişimi etkiler ve Kova'da güçlüdür.Dahi kovalar grubuna alabiliriz seni yani öyle gözüküyor.

Haritanda bariz dikkat çeken bir şeyse 4.eve giren planet konumları.Bir kişinin haritasındaki bir eve bu kadar fazla planetin girmesi ender bir durumdur. 4. Ev aileyi temsil eder.
Hayatında yüksek olasılıkla ailenle ilgili iyi kötü pek çok iniş çıkışlar olmuş ya da olabilir Kova'nın ve Güneşin 4. evde olması ailenden uzak kalacağın bir yapı verir fakat Şans gezegeni Jüpiter'in de 4. evde olması bu ayrılık durumunda pek çok şansların sana açılacağına dair bir işaret olabilir gibi gözüküyor.

Diğer ilgimi çeken bir alan'da Balık'ın ve ay'In 5. evde olması.
5. ev çocukları temsil eder.Balık'tan dolayı İleride bir yuva kuracak olursan çocuğuna ya da çocuklarına karşı fazlasıyla hassas ve fedakar bir baba olabilirsin.Çocukları da seviyor olmalısın.

Bir de ikinci evde (para evi) çok konumlama var.
Uranüs sürpiz paralara işaret eder.Neptün bazen para ya da para kazanmakla ilgili tembelliklere işaret edebilir.Satürn ve Mars'ın da para evinde olması para kazanma konusunda hayatının belli dönemlerinde son derece mücadeleci ve disiplinli olabileceğine işaret ediyor.

Şans noktan da Terazi.

Arkadaş seçimlerin son derece başarılı gibi gözüküyor.Keza Aşk hayatında da başarılı olabilirsin.Fakat 12. evde (hayatın sonu) olması aşka ya da gerçek dostlara geç / hayatının sonlarına doğru ulaşabileceğinin de bir göstergesi olabilir.

Yeterli mi? :p

aegishjalmur

ben bunları not alıyorum kardeşim teşekkürler :D :D
cinsellik konusunu çok basit anlatmışsın ama olsun :D

Pitreden kıskandım bakayım dedim
Gezegen Boylam
Güneş 06 Koç 57' 20"
Ay 01 Aslan 32' 13"
Merkür 15 Balık 48' 09"
Venüs 22 Boğa 40' 15"
Mars 22 Oğlak 56' 03"
Jüpiter 04 Boğa 05' 33"