Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hahahaha ya şimdi ne diyim ??
İki suçu şey kendimi harcamak istemiyorum xd
3K doğru![]()
yok burçla alakası çok az ya akrep arkadaşım var bir sürü gayette aseksüel eriflerdir
sevişmenin burçla alakası yokki abi hiç öpüşmemiş biri sırf akrep diye 10 numara ambians yaratıcak değil , libido yüksek deseler anlarım , daha fazla istekli olurlar dese anlarım ama sevişmenin tecrübesinin baremi burçla ölçülemez
Medikal astroloji öyle değerlendirmiyor işte. Taninlama da oldukça genel zaten.
Her Akrebi ya da her koçu bu kumeye alırken Güneş burcu olarak değil, doğum haritasindaki güç olarak baz aliniyor.
Yani demek oluyor ki kisinin öz burcunun Akrep ya da Koç olmasiyla degil, bu iki burcun ve yonetici gezegenlerinin ( Mars Pluton ) konumu ve gücü önemli. Keza Venüs de yer yer önemlidir. Atıyorum kişi Akreptir ama haritasinda Oğlak stelyumu vardir. Bu kisi medikal astrolojiye gore seksuel degil ice kapanik ve gelenekçi olacaktir. Mesela senin güneş burcun Yay fakat Akrep 30 derece komşu burcun olduğundan haritan da akrep stelyumu olma olasiligi yüksek
Stelyum: Bir takım yıldızında/ burçta üç ve üçten fazla planetin olması
anlatmak istediğim şeyle aynı dili konuşuyoruz dostum , ben pratikte sevişmeyi bilmedikten sonra istersen 100 kaplan gücünde libidon olsun hiç bir işe yaramaz demeye çalışıyorum libidonun yüksek olması en iyi sevişen insan ünvanı kazandırmaz yada burç