en fakir özelliğiniz

Konu sahibi son olarak 18 gün önce görüldü
Tükenmez kalem koleksiyonum vardı. Bazıları kurudu. Onları attım. Hatıra değeri olanlar duruyor. Belki onlar da kurudu, bilemiyorum şimdi.

Sabahları poğaça börek almam, evde kahvaltı yaparım

Rahmetli babamla uzun yoldan genellikle Didim-Denizli arasıydı geldiğimizde, Sabaha karşı fırına uğrar önce yeni çıkmış sıcak ekmeklerden alır, Sonra eve gelir yarım paket margarin ile biraz da tuz ekip, Zeytin peynir falan kahvaltı yapardık. Halen Bazen sabah çok erken kalkarsam mutlaka fırına gider yeni çıkan sıcak ekmeklerden alır eve gelir sadece margarin ve biraz da tuz ekleyerek yemeye bayılıyorum.
Abi tereyağı neyse de yarım paket margarini tuzlayıp yemek biraz ağır değil mi? Cesaret işi gibi geldi bana. : ddd

Hangi birini sayayım ya haha.. .d

Pazardaki yeşilliklere tutturulan paket lastiklerini saklıyorum lazım oluyor..

Suya para vermiyorum ormandan alıyorum..

Market poşetlerini atmayıp onlara çöpleri koyuyorum..

Pazar alışverişini akşam yapıyorum ucuz oluyor..

Hangi birini sayayım ya haha.. .d

Pazardaki yeşilliklere tutturulan paket lastiklerini saklıyorum lazım oluyor..

Suya para vermiyorum ormandan alıyorum..

Market poşetlerini atmayıp onlara çöpleri koyuyorum..

Pazar alışverişini akşam yapıyorum ucuz oluyor..
Bizim de bir komşu vardi eskiden nerde düğün var çocuklarını toplar giderdi orda kuruyemiş vs ya da pide falan varsa yer diye annem hep gülerdi hatırlıyorum :d

Bizim de bir komşu vardi eskiden nerde düğün var çocuklarını toplar giderdi orda kuruyemiş vs ya da pide falan varsa yer diye annem hep gülerdi hatırlıyorum :d
Komşu deyince aklıma geldi şirkette whatsapp grubumuz var çevrede dağıtılan lokma olunca arkadaşlar konum atıyorlar gidiyoruz haha.. .d

Geri