Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Abi tereyağı neyse de yarım paket margarini tuzlayıp yemek biraz ağır değil mi? Cesaret işi gibi geldi bana. : dddRahmetli babamla uzun yoldan genellikle Didim-Denizli arasıydı geldiğimizde, Sabaha karşı fırına uğrar önce yeni çıkmış sıcak ekmeklerden alır, Sonra eve gelir yarım paket margarin ile biraz da tuz ekip, Zeytin peynir falan kahvaltı yapardık. Halen Bazen sabah çok erken kalkarsam mutlaka fırına gider yeni çıkan sıcak ekmeklerden alır eve gelir sadece margarin ve biraz da tuz ekleyerek yemeye bayılıyorum.
9 dönüm arsana talip olan müteahhitle görüşmek için terlikle gitmek falan olabilir mi...bilemedim
Bizim de bir komşu vardi eskiden nerde düğün var çocuklarını toplar giderdi orda kuruyemiş vs ya da pide falan varsa yer diye annem hep gülerdi hatırlıyorum :dHangi birini sayayım ya haha.. .d
Pazardaki yeşilliklere tutturulan paket lastiklerini saklıyorum lazım oluyor..
Suya para vermiyorum ormandan alıyorum..
Market poşetlerini atmayıp onlara çöpleri koyuyorum..
Pazar alışverişini akşam yapıyorum ucuz oluyor..
Yok tabiiki, kelepirin neyi olur bisiklet hariç?@melnur gel yaz bir şeyler bisiklete binmek dışında var mı?
Komşu deyince aklıma geldi şirkette whatsapp grubumuz var çevrede dağıtılan lokma olunca arkadaşlar konum atıyorlar gidiyoruz haha.. .dBizim de bir komşu vardi eskiden nerde düğün var çocuklarını toplar giderdi orda kuruyemiş vs ya da pide falan varsa yer diye annem hep gülerdi hatırlıyorum :d
Sensin fakir ustume alinirim.DOMATES SOĞAN ZEYTİNYAĞ VE LİMON SUYU SALATASINI SEVİYORUM
Güzel mi?ıslak hamburger
haftada 1-2 tane kesin yerim, zaten 2 ısırıkta bitiyor, güzel gel yeriz.Güzel mi?
Hic denemedim.haftada 1-2 tane kesin yerim, zaten 2 ısırıkta bitiyor, güzel gel yeriz.
alıyosun yürürken karşıdan karşıya geçene kadar bitiyor zaten, yeriz kızılkayalardaHic denemedim.
Ben şef kizil kayalar bu da oglum bambialıyosun yürürken karşıdan karşıya geçene kadar bitiyor zaten, yeriz kızılkayalarda
apaçi selimin selamı varBen şef kizil kayalar bu da oglum bambi
Var işte jsksksks seviyorum xdSensin fakir ustume alinirim.
O ne tat beeee senin haberin varmii
Aşırı kötü bu aradaıslak hamburger