Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ucundan bunu fakir bir özellik olarak göstermiş. bu fakirlerin yaptığı bir şey değil. biraz gerçekleri konuşalım. çık ve o salataya ekmek banıyorum, dibini sıyırıyorum, bir ekmeği o salatayla bitiriyorum de. korkma çık de bunu.DOMATES SOĞAN ZEYTİNYAĞ VE LİMON SUYU SALATASINI SEVİYORUM
Tavuk dönerin fakirlik alameti eskidendi ya. En ucuzu 200’den başlıyor…
Nası ya zenginler de banmıyor mu jdmdkxmxkxucundan bunu fakir bir özellik olarak göstermiş. bu fakirlerin yaptığı bir şey değil. biraz gerçekleri konuşalım. çık ve o salataya ekmek banıyorum, dibini sıyırıyorum, bir ekmeği o salatayla bitiriyorum de. korkma çık de bunu.
Abi dikkat et o kadar margarin iyi değilRahmetli babamla uzun yoldan genellikle Didim-Denizli arasıydı geldiğimizde, Sabaha karşı fırına uğrar önce yeni çıkmış sıcak ekmeklerden alır, Sonra eve gelir yarım paket margarin ile biraz da tuz ekip, Zeytin peynir falan kahvaltı yapardık. Halen Bazen sabah çok erken kalkarsam mutlaka fırına gider yeni çıkan sıcak ekmeklerden alır eve gelir sadece margarin ve biraz da tuz ekleyerek yemeye bayılıyorum.
teknolojik cihazları atamıyorum
şu an evde 2 kasa 6 güç kaynağı 2 tarih öncesi dizüstü bilgisayar var
Yok üstadım yarım paket değil de yine de içinde eriyecek kadar fazla olunca çok güzel oluyor bee.Abi dikkat et o kadar margarin iyi değil