en fakir özelliğiniz

Konu sahibi son olarak 12 gün önce görüldü
DOMATES SOĞAN ZEYTİNYAĞ VE LİMON SUYU SALATASINI SEVİYORUM
ucundan bunu fakir bir özellik olarak göstermiş. bu fakirlerin yaptığı bir şey değil. biraz gerçekleri konuşalım. çık ve o salataya ekmek banıyorum, dibini sıyırıyorum, bir ekmeği o salatayla bitiriyorum de. korkma çık de bunu.

Tavuk dönerin fakirlik alameti eskidendi ya. En ucuzu 200’den başlıyor…

Tavuk dönerin fakirlik alameti eskidendi ya. En ucuzu 200’den başlıyor…

Burada 90 tl. Dönerin merkezi burası olduğu için 90 ile 150 arası fiyatlar.

Fakirliğimin özeti;

Market poşetlerini biriktirip çöp poşeti yapıyorum, şampuanı en son su ile çalkalayıp kullanırım. Tabağımda kolay kolay yemek bırakmam ancak restaurantta bitiremeyince yanımdakine ısrar ediyorum n'olur sen ye diye : )

ucundan bunu fakir bir özellik olarak göstermiş. bu fakirlerin yaptığı bir şey değil. biraz gerçekleri konuşalım. çık ve o salataya ekmek banıyorum, dibini sıyırıyorum, bir ekmeği o salatayla bitiriyorum de. korkma çık de bunu.
Nası ya zenginler de banmıyor mu jdmdkxmxkx

Ekmeği çatala batırıp çatalla yemeğin suyuna banmak neyin alameti acaba bilen var mı: ))
(Bi arkadaşımın arkadaşının arkadaşı yapıyor da)

Rahmetli babamla uzun yoldan genellikle Didim-Denizli arasıydı geldiğimizde, Sabaha karşı fırına uğrar önce yeni çıkmış sıcak ekmeklerden alır, Sonra eve gelir yarım paket margarin ile biraz da tuz ekip, Zeytin peynir falan kahvaltı yapardık. Halen Bazen sabah çok erken kalkarsam mutlaka fırına gider yeni çıkan sıcak ekmeklerden alır eve gelir sadece margarin ve biraz da tuz ekleyerek yemeye bayılıyorum.

Rahmetli babamla uzun yoldan genellikle Didim-Denizli arasıydı geldiğimizde, Sabaha karşı fırına uğrar önce yeni çıkmış sıcak ekmeklerden alır, Sonra eve gelir yarım paket margarin ile biraz da tuz ekip, Zeytin peynir falan kahvaltı yapardık. Halen Bazen sabah çok erken kalkarsam mutlaka fırına gider yeni çıkan sıcak ekmeklerden alır eve gelir sadece margarin ve biraz da tuz ekleyerek yemeye bayılıyorum.
Abi dikkat et o kadar margarin iyi değil

teknolojik cihazları atamıyorum
şu an evde 2 kasa 6 güç kaynağı 2 tarih öncesi dizüstü bilgisayar var

sadece bilgisayar malzemelerine "bir gün lazım olur" diyorum
dükkana bir kasa topladım bir de laptop ayarladım kalanı yine duruyor

Şampuanı dibine vurup suyla çalkalamadan hayatta atmam

Geri