jujişko kezban mısınız sen acaba?:mnyk:
Öyle miyim acaba?:yemmek:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
jujişko kezban mısınız sen acaba?:mnyk:
Öyle miyim acaba?:yemmek:
Hepinizin icinde bi kezban obsesyonu varmis.
peki siz ? yaratılanı seviyor musunuz herşeye rağmen ? yaratandan ötürü ?
https://www.youtube.com/watch?v=NPFmkotGAnE
Ne alaka extension beyefendicim?
yani sizin kezbanlık takıntınız nedir anlamında sorsam daha doğru olucak.
meraktan soruyorum.. bağışlayın
Benim yok anam.
Lütfen.
İlk görseldeki olanlara emo tarzı denilmiyor muydu?tam olarak kezban değiller asıl kezban olarak adlandırılan hardcore yaşayıp lise önlerinde diğer kızlar ile jilet kavgası yapan kızlar aslında alaz hanım.
fotoğrafta ki kızlara "buray çok efendi bir sanatçıdır üstelik şarkıları da çok dokunaklı ve eğlenceli" derseniz muhtemelen "gevüşekmisin sen kızım müslüm baba varken" diye cevap vericeklerdir.
![]()
Ancak bu kız kezban değildir. Yanlızca kaşlarını aldırmadığı için büyük bir kesim tarafından ötekileştirilir.
![]()
İlk görseldeki olanlara emo tarzı denilmiyor muydu?
Exşin az kısa yaz yav :d
Ve kıllanma ile alakalı haatalık var ikinci görselde olan kızın da o hastalığı olamaz mı?
Çok iyi niyetliyim ya da alay etmeyi pek sevmiyorum :d
kısa yazdım ya , yani insanların tipi ile dalga geçmek değil sergiledikleri davranışlara söylenen bir durum kezbanlık onu anlatmaya çalıştım. Ama günümüzde bu durum biraz acımassızca yorumlanıyor.
en son hastalanmıştınız iyileştiniz mi ? ateşinizin olduğu saatlere denk gelmekten çekiniyorumda efenim. şu an şakacı moddamısınız ?
Atesim gecti efenim.
Atesim oldugu zamanlar kezban degil apatik oluyorum.Niye cekiniyorsunuz bu durumda gayet zararsiz olan birinden?Kezban rolüne girip alinicam.s
Aslinda herkes gibi.
Bence kizlarimiz kadinlarimiz kezban halusinasyonlarini evlerinde yasasinlar.
O halleri biraz kendilerinin ic dünyasina bakmalarini saglar.
Var sende kezban hayranligi.:kahkaha:
sapla samanı karıştırmayalım efenim , ateşiniz olmasını konuşmamız bu konu içerisinde tamamiyle tesadüf .d ben diabolic kadınlardan hoşlanırım ayrıca...