En belirgin Kezbanlık belirtileri nelerdir?

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Ağzında çakkıdı çakkıdı sakız şişirip patlatan kitle.

Hesabı erkeğin ödemesi gerektiğini düşünen kitle.

Kezban vs. Kıro atışmaları başlasın.

lanlı, oğlumlu cümleler kurarak artistik hava yaratmaları,
küfürlü konuşmaları,
aşırı yüksek sesle kahkaha atıp, bağırarak konuşmaları,
taşlı maşlı telefon kılıfları kullanmaları,

vssssss.

postiş, çıt çıt, kızıla çalan sarı saç, on kat makyaj, ten rengi çorap, topuklu spor ayakkabı, taşlı şapka, aşırı kıskançlık.. daha çok var aklıma geldikçe yazcam

Erkek her zaman doğruyu bilmez onun da yanlış yapmaya hakkı var değil mi ;d (nasıl girdim ama damardan) çzmxb

Elbette Erkekler her zaman doğruyu bilmez , hataları olur işte hanımefendilikte burada devreye giriyor :p
Kocaya Çemkirmek yerine " tamam bey öyle olsun " diyen kadın gerek. :)

Her hoşuna gitmeyen erkeğe kıro yakıştırması yapan kadına kezban; her hoşuna gitmeyen kadına kezban yakıştırması yapan erkeğe de kıro denir. Belirtileri yoktur, aniden sarabilir vücudu. Ne diyoruz ya? İki kelimeden de nefret ederim, tam bir tanımları olmamakla birlikte ağızlarda fazlaca yer edindikleri için genelde hoşuna gitmediği her şey için kullanıyorlar.

K E Z B A N İ T E içsel 1 olgudur. Çözümlemesi zor. Öyle saç baş şekliyle anlatılamaz.​

hastalık mı kanka bu belirti falan asdfsadfds

Kezban ve varoş anlamları çok güzel olmasına rağmen saçma şeyler içinde kullanılıyor. Kim icat etmiş acaba bunları aşağılama sözü olarak.
İlk Kezban kim aklımda deli sorular.

Adım Kezban olsa bu tür konulara çok kızardım, Kezbanlık belirtilerini bilmiyorum.(iyi ki)

Ev hanimi demek.
Ev hanimligi rezil,varolusu niteliksiz bir yasam belirtisi olarak deklare edilmeye calisilmak ile birlikte,bilincli ve özenle secilmis hakarat vari bir yakistirmadir.
Arz ederim.
Bunu baska bir konuda aciklamistim.

Geri