En belirgin Kezbanlık belirtileri nelerdir?

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
beni sevmeyen kızlara
kezban demiyorum
seven kızlar güzel zaten

Ben bu kezbanlığı anlamıyorum galiba
Yazılan yorumlar kezbanlık belirtileri mi gerçekten?

Yani kezban kelimesinden ben de çok hoşlanmıyorum ama o kadar yerleşmiş ki arada ağzımdan kaçmıyor değil. Bahsedilen şey basitlik ise, genelde bu tipler herkes beni çok beğeniyor, ay çok güzelim diye gezerler. Bir afra bir tafra. Bir de sevgilisi olanlar herkes sevgilisini elinden alacakmış gibi davranıyor. Tamam annem sakin, senin sevgilin tamam diye başını okşayasım geliyor. Yazık.

Ben bu kezbanlığı anlamıyorum galiba
Yazılan yorumlar kezbanlık belirtileri mi gerçekten?

tam olarak kezban değiller asıl kezban olarak adlandırılan hardcore yaşayıp lise önlerinde diğer kızlar ile jilet kavgası yapan kızlar aslında alaz hanım.
fotoğrafta ki kızlara "buray çok efendi bir sanatçıdır üstelik şarkıları da çok dokunaklı ve eğlenceli" derseniz muhtemelen "gevüşekmisin sen kızım müslüm baba varken" diye cevap vericeklerdir.
t%C3%BCrbanl%C4%B1-kezbanlar.jpg

Ancak bu kız kezban değildir. Yanlızca kaşlarını aldırmadığı için büyük bir kesim tarafından ötekileştirilir.
biyikli-kiz.jpg

Son düzenleme:
Hiç kullanmadığım bir tabir.
Sanki bu knu daha önce açılmıştı ve yrum yapmıştım.
Bildiğim tek kezban bir mahmut bir kezban da ki kezban.
Hayatımda hiç kullanmadığm kadar Kezban dedim. Tebrikler arkdaslar.

Yani kezban kelimesinden ben de çok hoşlanmıyorum ama o kadar yerleşmiş ki arada ağzımdan kaçmıyor değil. Bahsedilen şey basitlik ise, genelde bu tipler herkes beni çok beğeniyor, ay çok güzelim diye gezerler. Bir afra bir tafra. Bir de sevgilisi olanlar herkes sevgilisini elinden alacakmış gibi davranıyor. Tamam annem sakin, senin sevgilin tamam diye başını okşayasım geliyor. Yazık.

jujişko kezban mısınız sen acaba?:mnyk:

Hepinizin icinde bi kezban obsesyonu varmis.

Geri