eleştiriye açıkmısınız

• Kullanıcı ZiFiR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Akıl Küpü
Konu sahibi son olarak 2127 gün önce görüldü

eleştiriye açıkmısınız

• bazen

Kullanılan: 3 15.8%
  • evet

Kullanılan: 8 42.1%
  • hayır

Kullanılan: 3 15.8%
  • nabıcan hemi

Kullanılan: 5 26.3%

• Kullanılan toplam oy
    19
bir eleştiriye bakarım eleştirimi diye bir eleştirene bakarım eleştirmen mi diye...
hıhım

Eleştiriye evet, önyargıya hayır. Bu ikisini karıştıran beyni baloncuk olmuş kardeşlerimiz mevcut.

Namuslu bir şekilde iftira etmeden yapıcı bir şekilde eleştirebilirsin eleştiri bir kişinin eksiğini görmüşsün eksiğini tamamlaması kendini düzeltmesi içindir herkesin içinde yerin dibine sokmak için yapılmaz Bir köşeye çekersin senin şöyle hataların yanlışların var seni seviyorum önemsiyorum onun için uyarıyorum dersin Böyle yapmayım toplum içinde senin şöyle yanlışların var diye eleştirilirse fayda yerine zarar sağlar

Namuslu bir şekilde iftira etmeden yapıcı bir şekilde eleştirebilirsin eleştiri bir kişinin eksiğini görmüşsün eksiğini tamamlaması kendini düzeltmesi içindir herkesin içinde yerin dibine sokmak için yapılmaz Bir köşeye çekersin senin şöyle hataların yanlışların var seni seviyorum önemsiyorum onun için uyarıyorum dersin Böyle yapmayım toplum içinde senin şöyle yanlışların var diye eleştirilirse fayda yerine zarar sağlar

Eleştiri olumlu cümlelerle oluşturulabiliyor. Kulak çekmek demek değil.

yapıcı eleştiri olursa evet, yıkıcı eleştiri oluıdfsaghfdgajdhak. pöh. Hadi oradan. Kimse eleştirilmeyi sevmez. Seven de sevdiğini, sen şöylesin, sen böylesin diye eleştirmesin. Kimse değişmez ayrıca. İnsanlar, sadece birbirlerine doğruyu tavsiye edebilirler. Ondan da dileyen öğüt alır.

Yaaa sen kimsin? Hahjajksksllssk

kapalı olsak susacaklar sanki

Geri