eleştiriye açıkmısınız

• Kullanıcı ZiFiR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Akıl Küpü
Konu sahibi son olarak 2126 gün önce görüldü

eleştiriye açıkmısınız

• bazen

Kullanılan: 3 15.8%
  • evet

Kullanılan: 8 42.1%
  • hayır

Kullanılan: 3 15.8%
  • nabıcan hemi

Kullanılan: 5 26.3%

• Kullanılan toplam oy
    19
insanlar eleştiriye açık olduklarını söylerler fakat duymak istedikleri övgüdür.

Belli bir sınırı var tabii ki. Ama genel anlamda eleştirilmekte sakınca duymuyorum. İyi veya kötü olabilir benim için sorun yok. (:

Her zaman için açığımdır..

Saygı duyduğum insanlar eleştirebilir, söyledikleri her şeyi dikkate de almaya çalışırım :))

İyi eleştiriye evet eheueh

Yapıcı bir eleştiriyse dinlerim savunmamı samimiyetle yaparım ve eleştiriyi dikkate alırım ama sırf kıskaçlığından hasetlenip konuşuyorsa onun sözünü de kendini de ciddiye almam.

Eleştiri yoksa sıkıntı vardır zaten, her türlü eseri vücuda getirme sürecindeki olmazsa olmaz malzemedir eleştiri. Yalnız eleştirinin tanımını iyi yapmak lazım. Eleştiri, yapılan veya yapılmakta olan eylemin senin doğru kabul ettiğin değerler ile ne kadar örtüştüğünü belirleyici bir tanım değildir. Yapılan eylemin, kitlelerin bekasını gözetip gözetmediğine yahut bir bildirinin geçerli konjonktüre uygun olup olmadığına bakılarak yapılan eleştiriden bir zarar gelmez. Fakat sırf sen aynı görüşte değilsin diye eleştiri yapıyorsan bu sadece ''seni anneme söylicem'' saflığından öteye gidememiş bir ifade olur.

Sonuç olarak; eleştiriye her zaman açığım, fakat işin içinde başka maksat sezersem takındığım tavır farklı olur.

kimse beni eleştiremez, hiç kimse anlıyor musun ha hiç kimse! hadi ama bilirsin dostum.

Yapıcı eleştirilere evet ama, yol gösterici,küçümseyici ve sırf eleştireyim diye muhabbetlere hayır.

Açık değilim. Çünkü iyi niyetle yapılmadığını bilirim.

Eleştiri yapıyorsak eleştiriye de açık olmalıyız diye düşünürken "eleştirmiyorsan da açık olmalısın , dinle tınlamazsan tınlama" diyor genelde içimdeki ses .p

Çoğu zaman dinlerim haklılık payı var ise dinlerim ancak haklılık payı yok ise dinler ama pek fazla kulak asmam.

Eleştirildiğimde ben (temsili) :

e18c74d0dab94fd1d4711aea1500a8a7.jpeg

eleştirileceğim şeyler çok açıkta zaten sorun değil

Geri