eleştiriye açıkmısınız

• Kullanıcı ZiFiR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Akıl Küpü
Konu sahibi son olarak 2125 gün önce görüldü

eleştiriye açıkmısınız

• bazen

Kullanılan: 3 15.8%
  • evet

Kullanılan: 8 42.1%
  • hayır

Kullanılan: 3 15.8%
  • nabıcan hemi

Kullanılan: 5 26.3%

• Kullanılan toplam oy
    19
Her zaman hatamı gösterene müteşekkirimdir.Ancak aşağılayıcı, akıl satıcı, yargılayıcı ya da kendini övmek için beni yererse cevabını alır ve gider.Gerçek dost dediğim kendimi bilmeden küçük düşürmemi engelleyendir.

Eleştri adı altında hakaret edilmiyorsa açığım.

Kondansatör senden böyle anketler beklemezdim .d ama açığım her halükarda.

Kimin eleştirdiğine bağlı. Ciddiye almadığım birisini duymam.

diilim, hem de hiç.

eleştirildiğim anda başkalaşıyorum, bu ben bildiğim benlerden en sevmediğim, en uzakta tuttuğuma dönüşüyor. en sevdiğim halime geçene kadar da çok yoruluyorum. yazık bana ama. dajdlaşjşaj

Herkesin icinde, ulu orta ise hayir. Sirf elestirmek icin elestiren kisiler ise, yine hayir.

Bunun disinda; evet.

Dinlemek zorunda kalırsam kesinlikle besleyici olmuyor ve kızıyorum ..
Ama saygınlığı kabul görmüş birinin hakkımda ki olumlu olumsuz her yorumuna değer veririm ..
Sevgili dostlarımın varlığı bu açıdan önemli, hakkımda ki yanlışları en net ve katıksız onlardan duyuyorum ..

Ben mükemmelim, ben harikayım, ben hep haklıyım! eleştri de neymiş?!!
:pp

Kırıcı,yerin dibine vurucu sözleri olmayıp anlaşılabilir bir dille yaparsa bas tacidir.Diger türlü tersime denk gelmesin ;)

seviyeyi düşürmediği sürece eyvallah derim ama düşürse kendisi bilir.

İyi niyetle yapıldığı sürece eleştiriye açığım :)

Buna hazir isem, acigim. Yani birinin beni elestirip elestirmeyecegini daha onceden hissederim bir sekilde. Kendimi ona gore hazirlar ve guzelce dinleyebilirim. Ama olmadik zamanda, tam beklemedigim anda olursa, ozaman biraz boyle olabilirim: :s: ,karsimda ki iyi niyetli bile olsa.

Eğer beni eleştiren kişi, eleştirdiği konu hakkında bilgi sahibi ise oturur merakla dinlerim. Ama bilgisi olmadan gelip beni eleştirirse benden iyi bir karşılık görmez.

Geri