Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Senin bilgini olcmuyorum, turbanin amaci bir kadinin tahrik edebilecek alanlarini kapatmak mi? -benim cok bilgim yoktur o yuzden sana sordum.- 4 yasindaki bir cocuk birilerini tahrik edebilir dusuncesi ile onu kapatmak evet sapkinliktir. o cocugun vucudunu tahrik edebilici oldugunu dusunmektir ki bu da pedofilidir. 4 yasindaki bir cocuk evet istedigini giyebilir ben de onu diyorum zaten. Ana babasinin dayatmasini giyemez.Bunu öğrenmek istersen zaten açar bakarsın (: benim bilgimi sınamak çok saçma ne alaka? Konu sen yada ben değiliz. Konu burda çocukların istediği gibi giyinebilir olması..
Tesettür Allah'ın emirlerinden birisi, kadınların bedenini korumak için emrettiği bir olaydır. Telefon aldığın zaman onu korumak için kılıf alırsın, kırılmaz cam taktırırsın değil mi? Tesettür de öyle geliyor bana bedenini korumak,gizlemek gibi
Kadinlarin basini acma ozgurlugunu, cocukken bu fikri empoze edelim, bir daha hic acilamasinlar, bu gunah diye korksunlar diye ellerinden mi alalim. Cildirmissiniz.Ağaç yaşken eğilir.
Küçük yaşta çocuklara türban takılmasının sebebi budur!
Nasıl ki bir başka aile küçük yaşta çocuğunu bale kurslarına gönderiyorsa bunun da amacı bu.
Çünkü; yaş ilerleyince takmak istemiyor kızlar.
Bakınız;Emine Erdoğan ve Hayrünnisa Gül
Soner Yalçın’ ın “siz kimi kandıyorsunuz” adlı kitabında açıklamalarına yer verilmiş.
Emine Erdoğan diyor ki , köy yerinde herkes gibi ben de takıyordum ta ki İstanbul a göç edene kadar. İstanbul a geldiğimizde çevrem hep açıktı bi ben kapalıydım intihar etmeyi bile düşündüm.
Buna benzer Hayrünnisa nın da açıklamaları var.
Doğru veya yanlış ben orasını tartışmıyorum!
Çocuklara küçük yaşta türban takılması ailesinin bileceği iş.
Bizi ne küçük yaşta baleye giden ne de türban takılan çocuk ilgilendirir.
O yüzden kapatıldıklarını kim söyledi ki?Senin bilgini olcmuyorum, turbanin amaci bir kadinin tahrik edebilecek alanlarini kapatmak mi? -benim cok bilgim yoktur o yuzden sana sordum.- 4 yasindaki bir cocuk birilerini tahrik edebilir dusuncesi ile onu kapatmak evet sapkinliktir. o cocugun vucudunu tahrik edebilici oldugunu dusunmektir ki bu da pedofilidir. 4 yasindaki bir cocuk evet istedigini giyebilir ben de onu diyorum zaten. Ana babasinin dayatmasini giyemez.
Kadinlarin basini acma ozgurlugunu, cocukken bu fikri empoze edelim, bir daha hic acilamasinlar, bu gunah diye korksunlar diye ellerinden mi alalim. Cildirmissiniz.
Zaten kimse cocuklara makyaj yapip sokaga gonderin demedi ki. Aklinizca konulari carpitmayin. Hem cocugun evde oynamak icin annesinin makyaj malzemelerini kullanmasi ile aman erkekler yan bakmasin diye 4 yasindaki cocugu kapamak bir tutulamaz. Ama zaten bu konuda bizim anlasmamiz mumkun degil. Benim tek dedigim cocuklari rahat birakin.O yüzden kapatıldıklarını kim söyledi ki?
"Çocuk istediğin gibi olmaz yetiştirdiğin gibi olur" eğer sizin mantığınızla yola çıkarsam küçücük çocuklar annesinin makyajını yapıp elbiselerini giyiyor, yada anneler çocuklarına da makyaj sürüyor. Bu da tahrik edici olmalıdır! Ki zaten sapık olan birisi için açık kapalı fark etmeyecektir.. çocukların kapatılmasının nedeninin çocukluktan öğretilmek istenmesi, yada güzel birşey olduğunu anlatmak istenmesidir. Masumca yapılan birşey olduğunu düşünüyorum. Diğer çocuklar ne kadar açık giyindiğinde normal ise buda bir o kadar normaldir.
Zaten kimse çocuğuma bakmasın diye kapatmıyor. Kapatsa da kimseyi ilgilendirmez.Zaten kimse cocuklara makyaj yapip sokaga gonderin demedi ki. Aklinizca konulari carpitmayin. Hem cocugun evde oynamak icin annesinin makyaj malzemelerini kullanmasi ile aman erkekler yan bakmasin diye 4 yasindaki cocugu kapamak bir tutulamaz. Ama zaten bu konuda bizim anlasmamiz mumkun degil. Benim tek dedigim cocuklari rahat birakin.
Ilgilendirir toplumdaki pedofilileri bilmek hepimizin hakki. 4 yasindaki cocugu tahrik edici buluyorsa pedofililere uygulanan neyse o uygulanmali.Zaten kimse çocuğuma bakmasın diye kapatmıyor. Kapatsa da kimseyi ilgilendirmez.
Tesettüre girmenin bu dedikleriniz ile alakası yok. Kulaktan kulağa gelen sözler bunlar. Bu fikirde olan herkes aynı şeyleri söylüyor. Tesadüf olabilir mi? Hiç sanmıyorum. Önce bir araştırmak lazım karşı durmak için bence.Ufacik yastaki cocuklari kendi sapkin fikirleri ile aman ileride acilir bunu simdiden kapatalim, aman oje surmesin ileride tirnak uzatir ay erkeklerle konusmasin allah korusun sevgilisi olur diye yetistirmek sapkin fikirleri bir diger nesle aktarmaktir. Meleklermis gibi bahsediyorlar bir de. Peh.
Kimseyi ilgilendirmez derken ben hariç kimseyi demedim, başkasının çocuklarına kendi fikirlerinizi d-a-y-a-t-a-m-a-z-s-ı-n-ız dedim (: bunların içinde bende varım.Ayrica @Ela sanirim bu konuda bir kurul baskani falan. Herkes cocugunu kapamadan once elaya soruyor. Cunku o her seyin kendisinin kontrolu altinda oldugundan cok emin. Hshsh.
Tamamen karsiyim. Bunu yapan anne babalar nasil rahat anlamiyorum. Hele instagrama falan koyanlar. Korkunc. Pedofililere malzeme. Bahsettigim gercekten kadin gibi giydirmek ama.Çocukların yetişkin kadın gibi giydirilmesi hakkındaki fikirlerin neler @juju
Makyaj ruj yetişkini andıran kıyafetler vb