el kadar çocuğa türban takmak

Konu sahibi son olarak 2421 gün önce görüldü
bir çocuğun sadece saçını değil, aklını, düşüncelerini, özgürlüğünü de örtmektir.

aleyna tilki gibi soymak lazım ki galaksinin tüm pedofili gezegenlerini keşfetsin.

• Beğen
Tepkiler: ne
soymak ya da kapatmak mı gerekli bu iki seçenek mi var sizin için ya tümüyle acilacak ya da tümüyle kapanacak bu mudur yani

Sapıklık engel tanımaz Ensar vakfı örneği çocuklarınızı bu Arap zehrinden koruyun

normal şartlar altında çocuk istismarı kapsamında değerlendirilmesi gerekir. memlekette siyasal islamcılar at koşturduğu için kimse bişey diyemiyor. öyle sabileri görünce de üzülmek dışında bişey yapamıyoruz.

Türbanın özgürlük ve fikir kısıtlaması getirdiğini söyleyerek bunu sen yapmış oldun küçük hanım. Bunun ortasıdır, soyunmaktır falan geçiniz o işleri. Müslümanlar 1400 seneden bu yana çocuklarına dini eğitim veriyorlar. 4-5 yaşlarında hafız çocuklar var. Bunun garipsenecek bir yanı yok. Yıllardır türban adı altında müslümanlara saldırı yapanların çağdaşlığa dair ne gibi bir katkısı oldu? Elbiseyle ilericilik gericilik olmaz kardeşim geçin bu işleri. Gericilik tek bir tecavüz vakasını tüm müslümanlara yıkıp, kendi zihniyetinin ürünü olan şeytana kız çocuğu kurban etmeye ses çıkarmayan Yabani gibilerin tapulu malıdır. Mesela televizyonda görülünce şeriatçı diye küfür edilen bir zatın oğlu henüz geçenlerde ilk turbo jet motorunu icat etti. İlericiler ise bu güne kadar en fazla Anıtkabir'in bayrak ipini artık ithal etmiyoruz noktasına gelebilmişti. İleriyi geriyi dini kültürde aramayın. Yanlış.

Dinde zorlama yoktur. - (Bakara, 2/256)

Ama gel gör ki mektep yolu görmemiş kulaktan dolma bilgiler ile dini yaşayan asosyal insanlara bunu anlat

• Beğenmedim
Tepkiler: 0
görmezden geliyorum moruk. dünyanın kahrını biz mi çekeceğiz? travma yaşayacak çocuklara üzülürüm bi. yarın bi gün evlenir kızı olur. kızı 10 yaşına geldiğinde suriyeli din kardeşi 50 yaşındaki abdül'e allah rızası için verir artık kızını. şurada aleyna tilki diye manipüle etmeye çalıştığı konu da aklına gelmez.

işte sizin gibi şeref yoksunu haysiyetsiz iftiracılar, her türlü gayrimeşru ilişkiyi 16-17 yaşından itibaren yaşar, zina yapar, her türlü pis ortamın içinde bulunur fakat o yaşta nikahlanıp tertemiz bir hayat kurmak isteyen insanlara ise küfür edersiniz. dikkat edin, siz milletin kızına ne yaptıysanız, asıl sizin kızınızın başına bu gelecek ve yine de biz modern insanlarız, gençtir yapar kavatlığında bulunacaksınız. Bize iftira atarken sizi de izliyor ve görüyoruz. İki gram aklınla laf kaşarlığı yapma yani. Bir de arapliktan 50 yaştan falan bahsediyor terbiyesiz ahlaksiz. Fantazilere bak

• Beğen
ezan okunuyor. namazı kaçırma sofi. allah baba çok kızar sonra sana.

• Beğenmedim
yahu bu konunun modernlikle ya da cahillikle ne alakası var. ya bırakın da bari çocuk buna kendi inancını kendi yolunu secebilecegi yasa geldiginde kendisi seçsin. neden bahsettiğimiz ve neye bu denli öfkelendiğimiz de zaten gayet açık.

• Üzgün
Neyin ne olduğunun farkına varabileceği bir yaşa gelince kendisi karar vermelidir. Çocuk çocuktur. Soyunmak diyorsunuz da insanlarda türban fetiişi aldı başını gidiyor. Bunu baz alıp tüm türbanlılar açılsın demek gibi saçma diğer düşünce.
Çözüm çocuğu çocukluktan çıkarmak ile değil, hastalıklı zihinlere yapılan müdahale ile olur.

Cahile bak kendi islamı kaynakları kuranı inkar ediyor evlatlığın eşini kendine alan birine nasıl peygamber diyorsun evlendiği kızların yaşları belli kimse islamı kötülemiyor olanı söylüyoruz hala kafan basmıyor mu sana burda aystleri yazmayım şimdi kuran ayetleri birbirini yalanlayan ve her defasında tekrara mahsus bir bilgi paylaşıyor cariye köleler cabası

• Beğenmedim
Ulan eşek sipalari. Gençsiniz, tertemiz pırıl pırıl zihniniz var, ne diye şu konularda heyecaniniza yenik düşüp cahillik yapiyorsunuz? Ya dininizi adam akilli öğrenin, ya da dine dindara karşı cephe almayın.

Kaç tane müslümanın el kadar bebeğe türban taktiğini gördünüz? Benim yeğenim mesela, var böyle bir fotoğrafı evet. E iyi de bu türbanla gezdirildiği manasına gelmiyor ki? Şu güzel aklınıza hakiki din düşmanlarının iftiralarini yerlestirmek yerine neden daha umutla bakmiyorsunuz dunyaya?

Şurada gördüğüm zihniyet bozukluğuna, şurada gördüğüm din aleyhtarligina tahammülüm yok benim kardesim. Muslumansaniz adam gibi musluman olun. Değilseniz de dine dindara laf soyleme hadsizligi yapmayin. İşinize bakın. Ulan daha iki gün olmuş dünyaya geldiginiz, büyüdünüz de milletin yaşamını tercihini yorumlayacaksiniz he? Hele şu laflara bak ya. Gidin doğru düzgün ilimlerle ugrasin.

tmm. çok dadlısın. ben ikna oldum.

tenor.gif

• Üzgün
Hijab *****ları aldı başını gidiyor ya ümmeti muhammed :d

yıl 2019 olmak üzere bırakın isteyen çıplak gezsin isteyen burnuna kadar kapansın

• Beğenmedim
Nebe süresi (31-34) Şüphesiz Allah’a karşı gelmekten sakınanlara bir kurtuluş, bahçeler, üzümler, kendileriyle bir yaşta, göğüsleri çıkmış genç kızlar ve dolu dolu kadehler vardır

Gerçek islam bu değil

Geri