Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
5 yasindaki cocuga turban takmanin saygiyla bir alakasi yok. Sapkinlikla alakasi var.Ya sizene? İsteyen istediğini takar ! Açık giyince çok güzel de kapanınca mi sorun oluyor? Kapanan insanlara niye medeniyetsiz, zihniyetsiz gözüyle bakılıyor? Medeniyetin bedeni açmak olduğu bir dönemde daha utanç verici bir şey yoktur! Hani laiklik? Hani düşünce özgürlüğü? Hani yaşam özgürlüğü?
O çok saygıdeğer medeniyet üstadları saygı duymayı öğrenebilir mi? Hiç sanmıyorum...
Bunu bir gericilik olarak görüyorsanız sizin gibi olmaktansa gerici olmaktan hepimiz memnun oluruz sanırım. Çocuğu çıplak çıkarsak sokağa alkış yapacak zihniyetler var (:
El kadar çocuğa mini şeyler giydirmek normal, ama kendi din, örf, adetlerine uygun giydirmek anormal öyle mi? Şakaysa hiç komik değil, ciddiyse çok komik... Başkasının çocuklarına bile kendi fikrinizi dayatmak? Başörtüsü ne özgürlüğe, ne gelişmeye nede başka birşeye engel değil. burdan vurmaya çalışmayın ya5 yasindaki cocuga turban takmanin saygiyla bir alakasi yok. Sapkinlikla alakasi var.
el kadar cocugun "tahrik olunabilir" zihniyetiyle kapatilmasi dururken tek derdimiz basortusudur eminim ki. ergenlige bile girmemis "cocuk"larin adina karar vermek onlari yanlis yonlendirmek ve üzerinde baski kurmaktir. ayni sekilde mini etekler, suslu kiyafetler, kadin gibi giydirmek de öyle. cocuk, cocuk gibi giyinmeli.Karşı duranların derdinin çocuk olduğunu düşünmüyorum. Tek dert başörtüsü (: ne alıp veremediğiniz var? Bu niye bu kadar rahatsız ediyor sizi anlamıyorum. Sanki uzaya roket atacaktınız da başörtüsüne takıldı.
el kadar cocugun "tahrik olunabilir" zihniyetiyle kapatilmasi dururken tek derdimiz basortusudur eminim ki. ergenlige bile girmemis "cocuk"larin adina karar vermek onlari yanlis yonlendirmek ve üzerinde baski kurmaktir. ayni sekilde mini etekler, suslu kiyafetler, kadin gibi giydirmek de öyle. cocuk, cocuk gibi giyinmeli.
Bunu öğrenmek istersen zaten açar bakarsın (: benim bilgimi sınamak çok saçma ne alaka? Konu sen yada ben değiliz. Konu burda çocukların istediği gibi giyinebilir olması..Ben basortusune takilacak biri degilim tam tersi basortulu arkadaslarimizi su dilinle otekilestiren sensin. Ama dini bilgin dahilinde ben sorayim sen beni bilgilendir turban neden takilir? Yani amaci nedir?
Türkiye de mi yaşıyorsunuz? Sanırım çocuklara o gözle bakanları atladınız.. ayrıca kimse çocuğundan tahrik oluyorlar diye kapatmıyordur(: gizli tutmak, ile tahrik olurlar" arasında çok fark var.. bugün kaç bin çocuk cinsiyet değiştirmek için uğraşıyor. Üstelik çoğu reşit değil. Eğer çocuklar adına karar vermiş olsalardı belki bu durumun önüne geçebilirlerdi. Demin de söyledim ama tekrar edeyim. İsteyen istediğini istediği şekilde, istediği yaşta giyebilir. Kendi fikirlerinizi insanlara d-a-y-a-t-a-m-a-z-s-ı-n-ız.el kadar cocugun "tahrik olunabilir" zihniyetiyle kapatilmasi dururken tek derdimiz basortusudur eminim ki. ergenlige bile girmemis "cocuk"larin adina karar vermek onlari yanlis yonlendirmek ve üzerinde baski kurmaktir. ayni sekilde mini etekler, suslu kiyafetler, kadin gibi giydirmek de öyle. cocuk, cocuk gibi giyinmeli.