Eksik Kalmasın

Konu sahibi son olarak 3957 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hayır, rica ediyorum sadece ((: ben sana emredemem. Emrettirme kendine de ayrıca :T:

gene boş bi sayfa var önümde ne yüklediysen :D yine eve gidince bakmam gereken bi ödev olarak kaydettim bunu da :şirine:

Güzel parçaymış yeeaa, ruhum dinlendi valla :uykucu:

bakalım bunu beğendirebilecek miyimmm :benmi:

[YOUTUBE]JDTeGOyMXF4[/YOUTUBE]

Gözlerinin içi gülen insanlarla konuşun. Yaşam, o parıltılarla tatlanır..: )

Bazen merak etmemek de güzel. Bazen hiçbir şeye bulaşmayıp tanık olmak da güzel, bazense olaylar bittikten sonra öğrenmemek güzel.. Bazen, bazen işte... Her zaman olmuyor ki.

Bu da dursun burada..

"Bu günler belki gelirim sana.
Konuşmak için değil,
Sadece yüzüne bakmak için.
Belki senin yüzünde bulurum
aradığımı.
Bütün gördüğüm yüzler lakayt,
hissiz.
Senin yüzün nasıl?"

Nazım Hikmet

[YOUTUBE]K52LctkjXuU[/YOUTUBE]

Nasıl bir "look in your eyes" demektir 3:00'da, bitiyorum bu lafı diyişine..

Yağmur başlamış İzmir'imde, usul usul yağıyor. Şimdi ıslanmak vardı hafiften, bu müzik eşliğinde..

Topuklu terlikleri, kısa renkli çorapları, şıkır şıkır sallanan takıları ve sevimli topuzlarıyla Tepecikli hatunlar.. Çok şekersiniz.. Size ayrıca zaman ayıracağım... : )

Israrla karşına çıkanlara, ısrarla yeniden yaşadıklarına bir kez daha bak. Bak bakalım neyi değiştirmen gerekiyor da seni terketmiyorlar.. Bırak özgür olsunlar, engelini aç hepsinin.. Vazgeçişler fedakarlıktır ama özgürleştirir seni. Kısılıp kalmakta kararlıysan, boğulmaktan memnunsan, bari keyfini çıkar mutsuzluğunun. Unutma, neyi yaşıyorsan, bir şekilde onu seçmişsindir.. Bilinçli ya da bilinçsiz, ne farkeder? Sorumluluğunu alabilene ne mutlu..

Bazen tepkisizliğime feci halde kızıyorum, sonra bunu unutup yine normale dönüyorum. Sonra aklıma geliyor en alakasız zamanda.. Bir ceza veriyorum kendime. Misal yarın sabah, 5'e, uykumun en tatlı anına saati kurayım.

O değil de ceza veriyorum derken iyilik yapmayayım kendime?

Artık ben de sıkıldım güçlü görünmekten,
İçim düğüm düğümken başka düğümleri çözmekten...
Herkese yetişmekten ama hep kendime geç kalmaktan...
Eskiden olsa bir şekilde yakasından tutardım hayatın,
Ama şimdi tutunduğum her hayat elimde kalıyor...
Ya benim gücüm tükenmiş, ya da hayatın karşıma çıkardığı yürekler çok acımasız...
Haketmeyenler en konforlu kalplerde sefalarını sürerken,
Nedense ben hep iyi halden tahliye ediliyorum yüreklerden...​

Atkımın püskülleri ile parmağıma saç yaptım, kuaförcülük oynuyorum..

Sızlamayan hücrelerime sesleniyorum: "Sevginizi değil, diğer kardeşlerinizle birleşip yıkımınızı istiyorum. Aranızda bölünmeyin.. Vasiyetimdir..."

Çok komik olmuş buralar.. Fırsat bulsam da eğlensem keşke. : ) Kendimle bile uğraşamıyorum, asıl canımı sıkan da bu zaten.: ((

Hep aynı yere çıkacaksam, bu kadar eziyetin anlamı ne? Biliyorum, çok mantıksız bir soru... Farklı yer beklentisini de nereden çıkardım ki.. Devam etmeye bile üşenir oldum... Silkeleyin beni.. Uçup gideyim..

[YOUTUBE]MwpMEbgC7DA[/YOUTUBE]​

Azcık hırs aşılayın bana, böyle çok zorlanıyorum...

Yeni tutkum:

[YOUTUBE]-ZtCRJld08c[/YOUTUBE]

Hoşgeldin..: ))

Bugün bunalım mı takılsam enerji saçan modda mu kalsam? Ben karar verene kadar gün bitecek.:dusun:

Not: İkidir 11:11'de yazmışım buraya, neyin işaretidir bu acaba? : ))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri