Eksik Kalmasın

Konu sahibi son olarak 3956 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İncecik bir çizgi var.. Belki de sırat dedikleri o köprü, hassas bir çizgiden ibaret..

"Sabahlarım bazen günlerce, rüyalarıma gelme diye.."

Kimse için sabahlamadım, uykum her şeyden değerlidir.:D

Bir türlü kendimizi ifade edemediğimizden midir bu uzun cümlelerin sebebi? Yoksa anlatacaklarımızın hiç bitmeyecek olması mı? Hiçbiri değil elbet, kısa cümleler de gayet anlamlı ve derin olabilir.. Yine zırvalayamamanın verdiği huzursuzluk alametleri olsa gerek bunlar..: )))

Hep aynı şeyleri anlatıyorsunuz. Sıkıldım masallarınızdan..! Tek bir ağızdan çıkmışçasına, papağan gibi, pilli bebek gibi.. Hep aynı terane..! Siz sıkılmadınız mı? İkna yöntemleriniz buysa, ben almıyorum, çok zayıf kalırsınız.. Başka şeyler deneyin, hadi çalıştırın yaratıcılığınızı? Bekliyorum..:cici:

Yanılsamalar deryası.. Kahpe hayat..!

Yahudiler yahudi olmayanları "gentile" ismi ile çağırırlarmış.. Bu sözcüğün beyefendi olarak bildiğimiz gentlemen ile alakası var mı acaba??? Fikri olan olsa keşke...:T:

Hazmedemeyip beynimde sıkışıp kalan düşünceler var.. Cevaplarından korktuğum, sormaya cesaret edemediğim sorular var.. Ha bir de uzayıp giden, incelip kısalmayan, genişledikçe genişleyen bir boşluk var... Bunu demiştim biliyorum, kahrolsun şu bitmeyen tekrarlar..!

Dayatılanlarla kör olmuşuz. 2 boyuta hapsolmuş bakış açılarımız ile sadece istenileni görmeye ve ona inanmaya koşullandırılmışız. Farkettikçe ardındakileri, iğreniyorum tüm bu düzmece şeylerden.. Ve şaşıyorum hala, umutsuzca..!

Kırıklarını aldırdım kalbimin...

Offf git şimdi bu kafayla 3 kilo barbunya ayıkla.. Reva mı bu bana ya????

Feci hayal kırıklıkları içindeyim.. Hayal gücümü ziyan etmeden ben de mi masallar uydursam diye ciddi ciddi düşünüyorum.. Uyumayı seven zihinler bir yenisine de sıcak bakacaklardır. Her an uçup giden hayaller, çil çil altın olarak geri dönsünler bana..:icon_rolleyes:

Atamadığım pislikler var hala kafamda.. Sımsıkı yapışmışlar, bir de yalancılar ki hiç sorma.. Hep kandırıyorlar beni ve ben her seferinde inanıyorum onlara.. Onları da defetmeden rahat yok bana.. Kezzap falan mı kullansam? Nasıl giderler benden dışarı???

Bu kadar saplantılı olmasanız keşke.. Saygı beklerken siz de saygı gösterebilseniz, at gözlüklerinizi çıkarıp zıt fikirleri de içinize alabilseniz.. Kabul etmeniz, katılmanız sorun değil.. Bir şans verip yer açmanız tek istenen, bu katı düşünceleriniz içinde..

İlhan hocam bazı şeyleri abartıyor olabilir mi?:dusun: Yoksa ben mi anlamamaya başladım bu adamı?:dusun:

[YOUTUBE]O8-ieArU4zs[/YOUTUBE]

Bu diziyi çok sevmiştim,çok güzeldi.
Vaktin olduğunda izlemeni öneririm.
So Ji Sub'un sesini de beğenirim (:
I'm Sorry I Love You ;)​

[YOUTUBE]ltyQQ7sCSDE[/YOUTUBE]

Bir vurgun bu sevda,
Günsüz başlar gecem
Uzanırken sana
Tükendi bu beden

Yüreğim bir sürgün
Varmaz yolum sana
Ölümsüz dünyada
Ecel ol al beni

Neffessiz zordayım
Zamansız bir mekanda
Çıkmaz bir yoldayım
Amansız isyanda

Ecelim ol benim
Koynunda sar beni
Aşk ölüm yaz bana
Sonsuza al beni​

Boşluğa giden adımlarımla, yinelemekten bıkmadığım nakaratlarımı söylüyorum.. Döngü benim, ruhu benim, hayat benim... Al nefesi, aksın bilinmezliğe..

Belkide konuşuyordur gözlerin ama ben gözce bilmiyorum ki
Sessizce biliyorum,
Usulca biliyorum,
Masumca biliyorum…:cici:

- Cemal Süreya

Tadı kalmamış eski satırların... Bir isteksizlik, bir ilgisizlik, bir umursamazlık, bir rahatlık çökmüş üstüme.. Keyfim yerinde, içmeli bu akşam, kutlamalı bu duyguları.. Doya doya uzatmalı dakikaları, bir sonraki umutsuzluk daha da dibe çekmesin diye...

Gel gitlerini sevdiğim hayat, daha nelerle sınayacaksın beni? : )

Bir sayfa okuyup vicdan azabından kurtuldum. Kendimi mi kandırdım, biraz öyle..: ) Yolda kendi kendime bunun yüzünden "hiç" kelimesini defalarca aklımdan geçirmeyeceğim en azından.. Anlaşma mı yapmıştık ki kendime hesap vermek zorunda hissediyorum bilmiyorum ki.. Belki de başlarkenki karardan dolayı bu bırakmama isteği.. Sadık kalıp günlük ödevlerimi yapıyorum işte, niye bu duyguyu yaşıyorum hala, niye hala içimden atma gereği duyuyorum? Bırak beni, çekil aklımdan..:dusun:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri