Eugène
Üye
Kafka'nın dönüşüm kitabında ki konusu, sabah uyanan adamın örümceğe dönüşmüş halini ve zorluklarını anlatıyor.
Yanlışınız şu ki, "Gregor Samsa bir sabah uyandığında kendini hamam böceğine dönüşmüş olarak bulur" diye başlıyor. Orijinal dilinde de hamam böceğidir. Aslında zorluklarını anlatmıyor, imgeler ve alt metinler var, uzatmak istemiyorum. Fiyatı biraz tuzlu ama bütün öykülerinin derlendiği şu basımı gayet güzel.
Btn ykler - Franz Kafka (Ciltli) - Franz Kafka - %25 indirimli : Kitap | idefix.com
Bocuk.
Hayatın, bir yığın sahte kısmetle dolu bir fuar standı olmadığını anlayabilir miyiz? Eğer buna bel bağlayacak kadar aptal olursak, çarkın asla durmadığını nasıl çabuk fark edebiliriz? Bir noktadan sonra acı çekmeye başlıyoruz. Öyleyse her şeye rağmen, hayatta birtakım hedefler saptamak, kendini zincire vurmak değil midir, diyerek Betty Blue'ya selam eder, ne kadar çok okuyorum, ne çok biliyorum diye gösteriş yapmayı boynumun borcu bilirim Serap. :p İtalyan Goethe der ki, açken ben, ben değilim.