Skinti yok ya. Dedemden alisigim benHepinizden özür diliyorum. İyi niyetli davranmış, yardım etmek istemissiniz. Ama ben huysuzluk etmişim. Sizi seviyorum..
Golgesi ile kavga ederdi rahmetli
Sen onun yaninda meleksin.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Skinti yok ya. Dedemden alisigim benHepinizden özür diliyorum. İyi niyetli davranmış, yardım etmek istemissiniz. Ama ben huysuzluk etmişim. Sizi seviyorum..
Onu da mı kaçak kullaniyorsunKuranima hiç yurt dışına çıkmadım haa İran a gitmiştim bir kere orda da kaçak kullanmıştım
Yardımcı olurdum da siz kaçağa karşıydınız dimi hocam ;qq
Hahahahahahaha burada krize girdimOnu da mı kaçak kullaniyorsun
Aslında değil. şarjör değiştirir gibi sim takip çıkartmadan altı ülke dolassan da kesintisiz kullanım sağlayan bir telekominikasyon sistemi biliyor musun. Var işte. Ama ayrıntı lazim. Fiziki sim takılı mi kalacak. Türkiyede mi aktive olacak. Uygulamadan geçişi olarak aç kapa yapabilecek misin. Kullanmadigin kontur kalacak mı diğer ülkeye aktarılacak mi.. verimli mi. Yolda bıraktığı oluyor mu..öfff doktorun da pintisi çekilmiyor
Ya akakdhfhkslaşsşkfjfjsklaşlsmcncjslşaşaşOnu da mı kaçak kullaniyorsun
abi türk operatörlere d*malmak da aynı kapıya çıkmaz mı teknik olarakHayır dostum @Raskolnikov . İbnesim diye bişi kullanmayacağım.
Ya doktor şaka mısın sen ya git operatörünle konuş şuralara gidicem böyle sorunum var de…. ya Avrupa’da her yerde Wi-Fi var zaten neyin endişesini yapıyorsun yaAslında değil. şarjör değiştirir gibi sim takip çıkartmadan altı ülke dolassan da kesintisiz kullanım sağlayan bir telekominikasyon sistemi biliyor musun. Var işte. Ama ayrıntı lazim. Fiziki sim takılı mi kalacak. Türkiyede mi aktive olacak. Uygulamadan geçişi olarak aç kapa yapabilecek misin. Kullanmadigin kontur kalacak mı diğer ülkeye aktarılacak mi.. verimli mi. Yolda bıraktığı oluyor mu..
boş beleş konusuyorsun.
Ola!Ya doktor şaka mısın sen ya git operatörünle konuş şuralara gidicem böyle sorunum var de…. ya Avrupa’da her yerde Wi-Fi var zaten neyin endişesini yapıyorsun ya
AAAAAA İMDAT
Kabile ülkelerine gidiyorsan da e simden önce ponçik canını düşün önce
He çok incik cincik düşünüyorsan forumdakilere değil direkt Serkan’a sor ilçe değişir gibi ülke değişiyo
Ah bak ne güzel bir cevap.Geçen sene yaptığım dünya turunda Airalo, ondan önceki sene yaptığım Avrupa - Afrika turunda Nomad ile ilerledim. İkisinin de kullanımı kolay, fiyatlar makul, macera yok. Kurma rehberleri internette var, zor değil. Örnek ülkeye göre paket fiyatlarını da araştırırsın.
Ah bak ne güzel bir cevap.
Airalo için konuşursak fiziki sim karti çıkartıyor musun yoksa çift simkart gibi mi kullaniliyor.
Türkiye'de aktive atsen sonra kapatsan, dışarıda kendisi doğrudan kullanılır mi yoksa wi-fiden mi aktive edilmeli. Yani uygulamadan on off yapılıyor mu
YessOnu da mı kaçak kullaniyorsun
Bi bu kadar da yerin Altında varOla!
Şimdi bütün olan aklını bana verdin. Peki ya sen ne yapacaksın?