E-sim konusunda yardım.

🕒 Konu sahibi 20 saat önce aktifti
Kuranima hiç yurt dışına çıkmadım haa İran a gitmiştim bir kere orda da kaçak kullanmıştım
Yardımcı olurdum da siz kaçağa karşıydınız dimi hocam ;qq

öfff doktorun da pintisi çekilmiyor
Aslında değil. şarjör değiştirir gibi sim takip çıkartmadan altı ülke dolassan da kesintisiz kullanım sağlayan bir telekominikasyon sistemi biliyor musun. Var işte. Ama ayrıntı lazim. Fiziki sim takılı mi kalacak. Türkiyede mi aktive olacak. Uygulamadan geçişi olarak aç kapa yapabilecek misin. Kullanmadigin kontur kalacak mı diğer ülkeye aktarılacak mi.. verimli mi. Yolda bıraktığı oluyor mu..

boş beleş konusuyorsun.

bizim dayı bnesim diye bir uygulama kullanıyormuş doktor, 1 gb internet 50 lira gibi bir paraya alınabiliyormuş geçen sene. memnun da kalmış. uygulamayı indirip, üye olup, istediğin planı seçip kredi kartınla ödeme yapabiliyormuşsun. ülkeden ülkeye fiyat değişiyormuş.

Aslında değil. şarjör değiştirir gibi sim takip çıkartmadan altı ülke dolassan da kesintisiz kullanım sağlayan bir telekominikasyon sistemi biliyor musun. Var işte. Ama ayrıntı lazim. Fiziki sim takılı mi kalacak. Türkiyede mi aktive olacak. Uygulamadan geçişi olarak aç kapa yapabilecek misin. Kullanmadigin kontur kalacak mı diğer ülkeye aktarılacak mi.. verimli mi. Yolda bıraktığı oluyor mu..

boş beleş konusuyorsun.
Ya doktor şaka mısın sen ya git operatörünle konuş şuralara gidicem böyle sorunum var de…. ya Avrupa’da her yerde Wi-Fi var zaten neyin endişesini yapıyorsun ya
AAAAAA İMDAT
Kabile ülkelerine gidiyorsan da e simden önce ponçik canını düşün önce
He çok incik cincik düşünüyorsan forumdakilere değil direkt Serkan’a sor ilçe değişir gibi ülke değişiyo

Ya doktor şaka mısın sen ya git operatörünle konuş şuralara gidicem böyle sorunum var de…. ya Avrupa’da her yerde Wi-Fi var zaten neyin endişesini yapıyorsun ya
AAAAAA İMDAT
Kabile ülkelerine gidiyorsan da e simden önce ponçik canını düşün önce
He çok incik cincik düşünüyorsan forumdakilere değil direkt Serkan’a sor ilçe değişir gibi ülke değişiyo
Ola!
Şimdi bütün olan aklını bana verdin. Peki ya sen ne yapacaksın?

Son düzenleme:
Geçen sene yaptığım dünya turunda Airalo, ondan önceki sene yaptığım Avrupa - Afrika turunda Nomad ile ilerledim. İkisinin de kullanımı kolay, fiyatlar makul, macera yok. Kurma rehberleri internette var, zor değil. Örnek ülkeye göre paket fiyatlarını da araştırırsın.

Geçen sene yaptığım dünya turunda Airalo, ondan önceki sene yaptığım Avrupa - Afrika turunda Nomad ile ilerledim. İkisinin de kullanımı kolay, fiyatlar makul, macera yok. Kurma rehberleri internette var, zor değil. Örnek ülkeye göre paket fiyatlarını da araştırırsın.
Ah bak ne güzel bir cevap.
Airalo için konuşursak fiziki sim karti çıkartıyor musun yoksa çift simkart gibi mi kullaniliyor.
Türkiye'de aktive atsen sonra kapatsan, dışarıda kendisi doğrudan kullanılır mi yoksa wi-fiden mi aktive edilmeli. Yani uygulamadan on off yapılıyor mu

Ah bak ne güzel bir cevap.
Airalo için konuşursak fiziki sim karti çıkartıyor musun yoksa çift simkart gibi mi kullaniliyor.
Türkiye'de aktive atsen sonra kapatsan, dışarıda kendisi doğrudan kullanılır mi yoksa wi-fiden mi aktive edilmeli. Yani uygulamadan on off yapılıyor mu

Fiziki karta gerek yok. Çift SIM gibi çalışır. Türkiye'deyken kurabilirsin, sonra yurt dışında açarsın. Uygulama filan da yok, direkt telefonun ayarlarından hücresel aç kapat yaparsın. Sadece kurarken gerekiyor. Ek olarak aktivasyon hücresel bağlantıyla da başlar. O yüden Türkiye'de açmayacaksın çıkınca açacaksın. Sadece kur, eSIM hattın kapalı kalsın.

Yurtdışındayken bağlanırsın bir internete ve başarsın kullanmaya.

Geri