Never Give Up
Üye
Hayır hiç zorlanmam. İçim dışım birdir, karşımdaki hemen ne hissettiğimi anlar.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İltifatınla daha iyi oldum (:yo bakın ediyorum yukarda ki naber la şapşik ela![]()
ayyy ben şeenin şennnin ATATÜRKlü sivitini severimmmmmmm güzel güzünü severim ay barışımcım sigarayı bıraktığın naası nasıl belli yüzün açılmış bağyılllldııııım canımın en içi layklama time görevimtağamDuygular ve düşünceler ayrımına dikkat ederim. Düşüncelerim nettir , kafamdan geçenleri düşündüğüm biçimde ifade etmek beni zorlamadığı gibi kafa karışıklığı yaratmıyorum , anlaşılır olmayı tercih ediyorum. Söylediklerim ve yaptıklarımı çelişkiye sokmamak öncelikle beni rahatlatıyor. Duygular bambaşka bir durum, hassasiyet noktasında cümlelerimi, kelimelerimi tartmam gerekiyor. Öfkeyle konuşup yakıp yıkmamak , sonra toparlamaya çalışıp bulanıklık yaratmamak için beklerim. Bazen sessiz kalmayı tercih ediyorum. Sessizlik de bir seçenek . Ve bazen de konuşmam ve üstünü örter, konuyu kendi içimde kapatırım.
Beni ne kadar güzel övüyorsun ya enerjimi yerin dibinden aldın Everest'e fırlattın annecik : )ayyy ben şeenin şennnin ATATÜRKlü sivitini severimmmmmmm güzel güzünü severim ay barışımcım sigarayı bıraktığın naası nasıl belli yüzün açılmış bağyılllldııııım canımın en içi layklama time görevimtağam)))
İmzaSinirlendiğim durumlarda bile nezaketi / seviyeyi korumaya çalışırım çünkü dil yarası ağırdır ve asla geri dönüşü olmaz.