Düşün ki O Bu Yazıyı Okuyacak

Konu sahibi son olarak 28 gün önce görüldü
Evet eskiden bide bu vardi. Konuyu dagitmayalim, konu dışı sohbet yapmayalim 😄

Hahah genelde böyle oluyor, ne zaman sorduysam hep böyle cevap aldım kdjd genelde ya da özelde. Bazılarında mutlaka yanılmışımdır ama bir tanesi vardı ki hamile olduğumu bile bile bana olduğu çok aşikar bir şey söyledi, sorduğumda da inkar etti “tamam k.bakma” deyip kapattım çünkü hamileydim anlıyor musun uğraşmak istemedim, halim yoktu ama inanmadım:d insan hamileyken yapılanları hiç unutmuyor ya jdjd
ay çok üzüldüm şimdilerin üstünden sene geçti. Üzülen insan çaba sarf ederdi :p

burada laf sokacak kimse de yok ki buraya bişiler yazayım da heyecanlanayım şimdi görecek mi görünce sinirlenecek mi filan. Çok sıkıcı

ay çok üzüldüm şimdilerin üstünden sene geçti. Üzülen insan çaba sarf ederdi :p

Boş ver, geçen bu konudan bağımsız anna’ya da söyledim. İnsan, bazen birileriyle yeniden ve yeniden tanışıyor; biz onunla tam o alıntılaşmada yeniden tanışmış olduk. Hiçbir önemi yok gözümde artık.

Bekâr bir insanın bu saatte "Düşün ki O, bu yazıyı okuyacak" başlığına yazması ne kadar doğruu?

Yaz geldi, böceği güvesi eksik olmaz, pencerelere tel takalım, içeri girip girip durmasınlar, asabımızı bozmasınlar. Bekâr bir güvenin odamıza girmesi ne kadar doğru?

Yıllardır bu forumdayım asla birine hakaretim yada küfürüm olmamıştır. Tartısmıs olabilir kavga etmiş olabilirim. Bunlar doğanın kanununda olan şeylerdir. Yerine göre çoğu kişi beni sevmez bende yerine göre kimseyi sevmem bak aslanım senin siyah dediğine ben beyaz demek zorunda değilim bu durum ikimiz içinde gecerlidir. . Çoğu Banlanmalarım ise herkesin bildiği üzere siyasi görüşüm yüzündendir.
Ama kimse ak kaşık olmadiği için senin başka platformlarda yaptiğini umarım bu platformda yapmazsın. Çünku burası diğer yerlere benzemez hele senin bu yaptiğini buradakı özellikle bayan üyeler bilse sana namusum evlatlarıma yemin olsun seni tefe koyarlar.
Senin yerinde olsam sapıklıkları ve tacizleri başka platformda DENERİM.

Geri