Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Limon varsa sık üstüne off. Çok güzel görünüyor ya.
ahahahahahahahaahhahahahahaah
valla benlik bir şey yok pek nickimi de yazsalar üzerime almam o denli boşvermişlikAnla iste biz de dedik nick verin nick verin, vermediniz.
İnsallah simdi herseyi ustune alinirsin 😄
valla benlik bir şey yok pek nickimi de yazsalar üzerime almam o denli boşvermişlik
Sıkıntı merak :d
Şimdi sen bilmezsin burdan birilerine laf aticaz ama sorarsa yoo sen degil ki nalaka forum dışı filan diycez. Bu konu böyle baskasini sonra seyapariz 😄
Ben ne utanacam sen utan bi kere düdüke kılıklı dedim mesela .p
Şimdi sen bilmezsin burdan birilerine laf aticaz ama sorarsa yoo sen degil ki nalaka forum dışı filan diycez. Bu konu böyle baskasini sonra seyapariz 😄
Ben ne utanacam sen utan bi kere düdüke kılıklı dedim mesela .p
Hahah genelde böyle oluyor, ne zaman sorduysam hep böyle cevap aldım kdjd genelde ya da özelde. Bazılarında mutlaka yanılmışımdır ama bir tanesi vardı ki hamile olduğumu bile bile bana olduğu çok aşikar bir şey söyledi, sorduğumda da inkar etti “tamam k.bakma” deyip kapattım çünkü hamileydim anlıyor musun uğraşmak istemedim:d insan hamileyken yapılanları hiç unutmuyor ya jdjd
Ayy bide lohusalik, evlerden ırak.
Ben oralari atlatip gelmisim Allah'tan bide buranin kaosuyla filan birlesse hic kaldiramazdim 😬
Lohusalığı yine de daha iyi atlattım, gerçi bilmiyorum eşimle anneme sormak lazım kdjd
Hamileyken daha hassas oluyor insan. Anlamsız da bir neşe vardı bende jfjf çok komikti. Hassasiyetle birlikte umursamazlık da:d Çok garip bir deneyim. Ben de kimseye bakmamaya çalışıyordum hatta no pasaranın hamileliğimi öğrendiğinde kardeşçe “daha çok izlemede kal” gibi bir tavsiyesi olmuştu ama yazmadan da duramıyordum kfjf sadece sevdikleirmi okumaya çalıştım napam