Bir lafa bakarım laf mı diye bir de söyleyene bakarım adam mı diye...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Derhal ifsa et canisiYıllardır bu forumdayım asla birine hakaretim yada küfürüm olmamıştır. Tartısmıs olabilir kavga etmiş olabilirim. Bunlar doğanın kanununda olan şeylerdir. Yerine göre çoğu kişi beni sevmez bende yerine göre kimseyi sevmem bak aslanım senin siyah dediğine ben beyaz demek zorunda değilim bu durum ikimiz içinde gecerlidir. . Çoğu Banlanmalarım ise herkesin bildiği üzere siyasi görüşüm yüzündendir.
Ama kimse ak kaşık olmadiği için senin başka platformlarda yaptiğini umarım bu platformda yapmazsın. Çünku burası diğer yerlere benzemez hele senin bu yaptiğini buradakı özellikle bayan üyeler bilse sana namusum evlatlarıma yemin olsun seni tefe koyarlar.
Senin yerinde olsam sapıklıkları ve tacizleri başka platformda DENERİM.
Sövsen rahatlarsljj tmm cevapladım kızma….@Anna Karenina sorularim niye yanitsiz kaliyor...afsgd
@Anna Karenina koş koş birileri bana dedikoduluk malzeme verdi![]()
SDKLJFKDJKJF lari sux'a yazacağına bana yazdııııı wp de dnhfkdjfkjkdfDedikodu öğrenince beni çağırmanız imajım açısından için hiç iyi değil…… gizliden kimse görmeden gelin anlatın işte….
SDKLJFKDJKJF lari sux'a yazacağına bana yazdııııı wp de dnhfkdjfkjkdf
neler neler:p
Niye bana değil de sana yazdı ya….buna takıyomuşum…. ne yazdığını sormaya korkuyorum skjh (ne yazdı) larim ya uykusuzluktan ne yaptığını bilmez oldu……
Hayda…. Lari benim. en çok beni sever…..uff konumuz şimdi niye bana değil de sana yazdı mııııı
konumuz lari ve bana aşkı![]()
demek seni değil beni en çok seviyormuşHayda…. Lari benim. en çok beni sever…..
demek seni değil beni en çok seviyormuş( uff güzel kavga sabah çıkarttığın ne giydiniz kavgasından daha hoş)
demek seni değil beni en çok seviyormuş( uff güzel kavga sabah çıkarttığın ne giydiniz kavgasından daha hoş)
jkjdkjfkdjfkjdjk lari en çok beni sonra seni yapacak bir şey yok.Lari benim hassas noktam… beni seviyor… seçim yaparmısın lari ama ikilemde kaldığını görmeyim……