Düşün ki O Bu Yazıyı Okuyacak

Konu sahibi son olarak 28 gün önce görüldü
ahahahahahahahaahhahahahahaah

Son düzenleme:
Bilmek isteyen, görmek isteyen herkes her şeyi bilecek ve görecek.. ve gördüler. Ama sen asla hakkında söylenen o iğrenç şeyleri, ithamları hiçbir zaman görmeyecek, bilmeyeceksin.
Ara ara küçük ipuçları vereceğim, için içini yesin, bir şeyler kemirip dursun ruhunu.

• Beğen
Tepkiler: Aze
"Bazı şeylere evet demeyince kadın kötü ilan edilmişti. İşler çarkına göre dönmezse karakterler döneeeeer menfaatler döneeeeer " dedi.

sonra kalkti canavarin rakibine gözleri dolu bir şekilde baktığını gördü.
Canavarın içi kurumuş bir çöl kadar kurak ve renksizdi.. rabbie ayaga kalktı ve şunu dedi ; renksizligini bulaştırmaya çalıştığını anlayabiliyorum ama önce hak etmen gerekir gökkuşağıni " dedi.

Kötülük kitabindan. 3045. Sayfa 😊

Eskiden konunun amacını bile bilmezdim, forum dışı şeyler yazıp çıkardım. Sigarayı bıraktım krizi gelip gidiyor, evde kaldım, merak duygum tavan yaptı. Şimdi her mesajda alt metin arıyorum. Nick verin kardeşim, ben de dedektiflik yapacak durumda değilim şuan, ama merakta ediyorum. :d

Anla iste biz de dedik nick verin nick verin, vermediniz.
İnsallah simdi herseyi ustune alinirsin 😄

• Kahkaha
Tepkiler: RK
valla benlik bir şey yok pek nickimi de yazsalar üzerime almam o denli boşvermişlik :D
Sıkıntı merak :d

Şimdi sen bilmezsin burdan birilerine laf aticaz ama sorarsa yoo sen degil ki nalaka forum dışı filan diycez. Bu konu böyle baskasini sonra seyapariz 😄

Ben ne utanacam sen utan bi kere düdüke kılıklı dedim mesela .p

Şimdi sen bilmezsin burdan birilerine laf aticaz ama sorarsa yoo sen degil ki nalaka forum dışı filan diycez. Bu konu böyle baskasini sonra seyapariz 😄

öğrenecem abla yavaş yavaş 😄
düdüke 'yi öğrenince forumsal sözlüğe açacam konusunu :d

Hahah genelde böyle oluyor, ne zaman sorduysam hep böyle cevap aldım kdjd genelde ya da özelde. Bazılarında mutlaka yanılmışımdır ama bir tanesi vardı ki hamile olduğumu bile bile bana olduğu çok aşikar bir şey söyledi, sorduğumda da inkar etti “tamam k.bakma” deyip kapattım çünkü hamileydim anlıyor musun uğraşmak istemedim, halim yoktu ama inanmadım:d insan hamileyken yapılanları hiç unutmuyor ya jdjd

Hahah genelde böyle oluyor, ne zaman sorduysam hep böyle cevap aldım kdjd genelde ya da özelde. Bazılarında mutlaka yanılmışımdır ama bir tanesi vardı ki hamile olduğumu bile bile bana olduğu çok aşikar bir şey söyledi, sorduğumda da inkar etti “tamam k.bakma” deyip kapattım çünkü hamileydim anlıyor musun uğraşmak istemedim:d insan hamileyken yapılanları hiç unutmuyor ya jdjd

Ayy bide lohusalik, evlerden ırak.
Ben oralari atlatip gelmisim Allah'tan bide buranin kaosuyla filan birlesse hic kaldiramazdim 😬

Ayy bide lohusalik, evlerden ırak.
Ben oralari atlatip gelmisim Allah'tan bide buranin kaosuyla filan birlesse hic kaldiramazdim 😬

Lohusalığı yine de daha iyi atlattım, gerçi bilmiyorum eşimle anneme sormak lazım kdjd
Hamileyken daha hassas oluyor insan. Anlamsız da bir neşe vardı bende jfjf çok komikti. Hassasiyetle birlikte umursamazlık da:d Çok garip bir deneyim. Ben de kimseye bakmamaya çalışıyordum hatta no pasaranın hamileliğimi öğrendiğinde kardeşçe “daha çok izlemede kal” gibi bir tavsiyesi olmuştu ama yazmadan da duramıyordum kfjf sadece sevdikleirmi okumaya çalıştım napam

Lohusalığı yine de daha iyi atlattım, gerçi bilmiyorum eşimle anneme sormak lazım kdjd
Hamileyken daha hassas oluyor insan. Anlamsız da bir neşe vardı bende jfjf çok komikti. Hassasiyetle birlikte umursamazlık da:d Çok garip bir deneyim. Ben de kimseye bakmamaya çalışıyordum hatta no pasaranın hamileliğimi öğrendiğinde kardeşçe “daha çok izlemede kal” gibi bir tavsiyesi olmuştu ama yazmadan da duramıyordum kfjf sadece sevdikleirmi okumaya çalıştım napam

No pasaran ne bilecekmis hamileliği bide tavsiye vermis .p
Bence herkeste farkli seyler yasatiyor bu dönem, hatta ayni kisinin diger bir hamileligi benzemiyor oncekine.
Keske ortam iyi olsa da iyi gelse ama burada da hersey cok supheli .p

Tamam da arkadaşlar yılların forumcusu siz.. bu konu düşün ki o bunu okuyacak..
Nick vereceksek, forumdan birinin nickini ver yaz konusu var..
Lütfen forum kurallarına uyalım :)

Geri