Keşke ben el atsaydım da Diyarbakırda konser vereydiler….Evrensel bir başarıya imza attilar bunlara rockefellerlar el attı diye düşünüyorum haberin olsun 🤣
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Keşke ben el atsaydım da Diyarbakırda konser vereydiler….Evrensel bir başarıya imza attilar bunlara rockefellerlar el attı diye düşünüyorum haberin olsun 🤣
@Lefty hnm, foruma ilk üye olduğumda yazdığım doğum tarihine bak,s
O zamanlar mutsuz bi fenerliydim.
Şimdi mutluyum... holiganım.... doğum tarihimi 1905 olarak değiştirebilirmiyiz skj
Ekli dosyayı görüntüle 133940

skskkral acımamış
![]()
Acemisin… Gerçek gurmelersksk
Onurcanın actığı en sevdiğim konular,
*Bana forumları bıraktıran kadın 2025
*Beni forumlara bağlayan kadın
*Forumsalı bırakıyorum
*Foruma ara vermek
Doğum günü tarihi değiştirmek, uğursuzluk getirir derler ve öyle kalmalı bence.@Lefty hnm, foruma ilk üye olduğumda yazdığım doğum tarihine bak,s
O zamanlar mutsuz bi fenerliydim.
Şimdi mutluyum... holiganım.... doğum tarihimi 1905 olarak değiştirebilirmiyiz skj
Ekli dosyayı görüntüle 133940
Şu kibarlığın karşısında isteğimi diretemicem….. cnm lefty ..Doğum günü tarihi değiştirmek, uğursuzluk getirir derler ve öyle kalmalı bence.![]()
Ya bir kahkaha emojisi verebilmek için önce beğen tuşuna basıyorum sonra tekrar geri alıyorum, sonra tekrar beğene basıp kahkahaya çeviriyorum. Mobilden minnacık minnacık her şey çok zor
Ben biliyorum babası Arçelik fabrikasında işe girmiş. Sonra oğlu doğmuş uğurlu geldi falan diye adını Çelik koymuş.Gel sana şarkıcı çeliğin isminin hikayesini anlatayım……..
Ben biliyorum babası Arçelik fabrikasında işe girmiş. Sonra oğlu doğmuş uğurlu geldi falan diye adını Çelik koymuş.
Doğru değilsede ben Çelik' in yalancısıyım. Bana öyle anlatmıştı.
Babanın fabrikası mı var annacım….Kendimden bir şeyler kataraktan daha güzel anlatacaktım……
Hikayenin başrolü Çelik, yan rol Çelik' in babası, mekan fabrika geriye sadece aktrist kalıyor Çelik' in köylüsü beşik kertmesi de siz miydiniz yoksa ?Kendimden bir şeyler kataraktan daha güzel anlatacaktım……