Zil takip oyna sen de.forum tellioğulları seferoğulları gibi ikiye ayrıldı
tellioğulları banları açıldı geri geldiler
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Zil takip oyna sen de.forum tellioğulları seferoğulları gibi ikiye ayrıldı
tellioğulları banları açıldı geri geldiler
Malum şahıs hâlâ bileti alamadı, birkaç güne yine birileri ölür ve iptal olur mu bizim mevzu.. bakalım bu kez ölecek şanslı kim.iyidir suriş, admin ecevit ekolünden geliyormuş, beşinci rahşan affına denk geldik mutluyum.
neden süreya hanımZil takip oyna sen de.
ya mavra kardeşim, ne umut bağlıyorsun.Malum şahıs hâlâ bileti alamadı, birkaç güne yine birileri ölür ve iptal olur mu bizim mevzu.. bakalım bu kez ölecek şanslı kim.
Bize de mi loloya mavra kardeşim, ne umut bağlıyorsun.
kıraç topraklarda büyümüş insan tilkiliği, nerede görsem tanırım...
hadi inşallah ne diyeyim.Bize de mi lolosırf seni mahcup etmek için hamle yapacak, ben güveniyorum.. başaracak haha.
@No Pasaran seni tebrik ederim,haci.
Allah utandirmasin dostum.
@No Pasaran hayırlı olsun brom.
@No Pasaran hayırlı olsun selamlar
Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar. Hoş geldiniz, güzel dilekleriniz için de ayrıca teşekkür ederim. Çok duygulandım şu an;hayırlı olsun @No Pasaran borsa da hisse senetleri yükselmiş sandım bir an...
Seni niye kutluyorlar ya hewalim. Yeniden flnmi evlendin loooHepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar. Hoş geldiniz, güzel dilekleriniz için de ayrıca teşekkür ederim. Çok duygulandım şu an;
Ekli dosyayı görüntüle 133705
Hahahah yok yok Allah etmesin djdkksSeni niye kutluyorlar ya hewalim. Yeniden flnmi evlendin looo
o sırada 3 evlilikten bilmem kaç çocuk peydahlayan büyük dedelerimiz...Hahahah yok yok Allah etmesin djdkks
forumda tekrardan admin olduğum için : ddd
Heeee simdi anladim. Akilli adamsin vesselam. Adminligini yirim<33Hahahah yok yok Allah etmesin djdkks
forumda tekrardan admin olduğum için : ddd