Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Boşver biz seninle Tibet ile jayus gibi üyelerin hoş sohbetlerine şahitlik edelim…. gerçi o günden sonra ses seda yok ama…….Ben bu foruma ikili muhabbetler tartismaya dönsün, ben de kurulu duzenimle huzurlu huzurlu takip edeyim hicbiseyi kacirmayim diye onca emegi verdim..
Noldu yine kacirdim dimi yaa .p
Hepsini bari silmeseydiniz 😄
Saçma sapan şeyler ya bazıları gerçekten kendini bir şey sanıyorBen bu foruma ikili muhabbetler tartismaya dönsün, ben de kurulu duzenimle huzurlu huzurlu takip edeyim hicbiseyi kacirmayim diye onca emegi verdim..
Noldu yine kacirdim dimi yaa .p
Hepsini bari silmeseydiniz 😄
Ay Anna hanimcim masallah dediğimiz böyle oluyor, nerde hata yaptik hic bilemedim 😬Boşver biz seninle Tibet ile jayus gibi üyelerin hoş sohbetlerine şahitlik edelim…. gerçi o günden sonra ses seda yok ama…….
Saçma sapan şeyler ya bazıları gerçekten kendini bir şey sanıyor
İnsanların özelini bırakmadınız bari yaşama şekillerini salın bari be diyesi geliyor insanın
Ay Anna hanimcim masallah dediğimiz böyle oluyor, nerde hata yaptik hic bilemedim 😬
Bi sen bi ben suloogene forumda bir olaylar olmuş hiçbir şeyden haberimiz yok