Düşün ki O Bu Yazıyı Okuyacak

Konu sahibi son olarak 28 gün önce görüldü
Bak @RooKiE mm

Acun nun takımı Premier Lig'e yükseldi.CHP ye kayyum atandı . Genel merkeze polis biber gazıyla girdi ama onca seslenmeme rağmen sen bu foruma girmedin.​

Gündüzlere sığdıramam
Özlemin baştan aşar.
Bu cefayı hakettim mi
İhmal ediyorsun @RooKiE mmm

Ben bu forumu ikili muhabbetlerinizi tartisip kurulu düzenin huzurunu bozun diye almadim, o yuzden bunca emeği vermedim.

Ne sorununuz varsa dmden çözün genele yansıtmayın rica ediyorum.

Pazar gününü kendinize, bize zehir etmeyin yahu.

Alakali postları siliyorum. devam edilirse uzaklastirma durumunda kalacağım.

Ben bu foruma ikili muhabbetler tartismaya dönsün, ben de kurulu duzenimle huzurlu huzurlu takip edeyim hicbiseyi kacirmayim diye onca emegi verdim..

Noldu yine kacirdim dimi yaa .p
Hepsini bari silmeseydiniz 😄
Boşver biz seninle Tibet ile jayus gibi üyelerin hoş sohbetlerine şahitlik edelim…. gerçi o günden sonra ses seda yok ama…….

Ben bu foruma ikili muhabbetler tartismaya dönsün, ben de kurulu duzenimle huzurlu huzurlu takip edeyim hicbiseyi kacirmayim diye onca emegi verdim..

Noldu yine kacirdim dimi yaa .p
Hepsini bari silmeseydiniz 😄
Saçma sapan şeyler ya bazıları gerçekten kendini bir şey sanıyor
İnsanların özelini bırakmadınız bari yaşama şekillerini salın bari be diyesi geliyor insanın

Boşver biz seninle Tibet ile jayus gibi üyelerin hoş sohbetlerine şahitlik edelim…. gerçi o günden sonra ses seda yok ama…….
Ay Anna hanimcim masallah dediğimiz böyle oluyor, nerde hata yaptik hic bilemedim 😬

Saçma sapan şeyler ya bazıları gerçekten kendini bir şey sanıyor
İnsanların özelini bırakmadınız bari yaşama şekillerini salın bari be diyesi geliyor insanın

İnsanlar salak yerine konmadigi surece haklısın evet, ama oyle durumlar varsa bilemem tabii. Herkes biseyi bilirken bilinmiyomus gibi bi ozguven filan cok komik degil mi ama sence de 🤭

Son düzenleme:
Halacım,koltuk takımımız geldi.

• Kahkaha
Tepkiler: W
Geri