Düşün ki O Bu Yazıyı Okuyacak

Konu sahibi son olarak 28 gün önce görüldü
Aydan da Koçmuş ben hissediyorum ya Koçlar her zaman başkadır :p

Möölerin neyle beslendiği ile ilgili degil, (kalinti icermedigini varsayarsak)külturle (maya) ve mayalama kosullari ile alakali salkim hn.
Fırında da örtüleme şeklinde de hepsini yaptım farklı saatler olunca belki çözüm alamadım. Jersey sütünden yoğurt denedim izlediklerimin başarısı kat ve kat iyiydi. Koyun sütü ile karışık deneyeceğim bakalım. Teşkürler Nyc bey.

Fırında da örtüleme şeklinde de hepsini yaptım farklı saatler olunca belki çözüm alamadım. Jersey sütünden yoğurt denedim izlediklerimin başarısı kat ve kat iyiydi. Koyun sütü ile karışık deneyeceğim bakalım. Teşkürler Nyc bey.

Irsi farklılar fark eder tabii ki.
Bi Jersey sütü ile Holstein sütü aynı olmaz kalite olarak. Ben aynı irk süt uzerinden konusmustum. Sutun kalitesi yine irsi yani Jersey ve Holstein i aynı beslesen de Jersey daha yagli ve besleyici, holstein daha yüksek miktarli ama daha az besleyici süt uretir. Jerseyin biyokimyasal parametreleri, kazein miktari da daha yüksek oldugundan yoğurt hem daha lezzetli hem daha kivamli olur.

Kadınlar nasıl 52 çeşit yemek yapıp mutfağı hemen topluyor.Hanım evde değil bebe patates istiyorum dedi.Bir patates kızartmayım dedim 8 kere aradım hanımı.1 kere parmağımı kestim.Mutfak ortadoğu ülkelerine döndü.Pizza söyleyeyim dedim yok patates istiyorum diyor bebe.Neyse gururla yaptım getirdim baba ben patates sevmiyom dedi.

Kadınlar nasıl 52 çeşit yemek yapıp mutfağı hemen topluyor.Hanım evde değil bebe patates istiyorum dedi.Bir patates kızartmayım dedim 8 kere aradım hanımı.1 kere parmağımı kestim.Mutfak ortadoğu ülkelerine döndü.Pizza söyleyeyim dedim yok patates istiyorum diyor bebe.Neyse gururla yaptım getirdim baba ben patates sevmiyom dedi.
foti yok mu?
çocuğu patatese küstürecek kadar ne yapmış olabilirsin? : ))))))

Geri