Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hepsinin köküne kibrit suyu…Aydan da Koçmuş ben hissediyorum ya Koçlar her zaman başkadır :p
Eline sağlık güzel gözüküyor yanında bide ayran oh mis..Ekli dosyayı görüntüle 121940
Ekli dosyayı görüntüle 121941
@Özlem buyur tatlı...Kuşandım geldim hahah.ddd
Bu kabak karnıyarık.dd
ZALATAMI özensiz bulabilirsin ama yemeğime bugün çok özendim.dd
![]()
![]()
Teşkür eederim tatlı. Malisif listemde ayran yoktuuuEline sağlık güzel gözüküyor yanında bide ayran oh mis..
Böylede güzel güzellik. Sen sürekli at böyle fikir olsunTeşkür eederim tatlı. Malisif listemde ayran yoktuuu
Onure ettiniz bağyan.dBöylede güzel güzellik. Sen sürekli at böyle fikir olsun
Merabayn Salkımcım valla hepside güzel görünüyor ışınlanmak isterdim hemen şimdi nm sms yiyenlere şifa olsunEkli dosyayı görüntüle 121999
Merhabayın @Özlem mm yine ben. Pattis salatası çucuklardan kalmadı ama idare et :ddd
Fırında da örtüleme şeklinde de hepsini yaptım farklı saatler olunca belki çözüm alamadım. Jersey sütünden yoğurt denedim izlediklerimin başarısı kat ve kat iyiydi. Koyun sütü ile karışık deneyeceğim bakalım. Teşkürler Nyc bey.Möölerin neyle beslendiği ile ilgili degil, (kalinti icermedigini varsayarsak)külturle (maya) ve mayalama kosullari ile alakali salkim hn.
Fırında da örtüleme şeklinde de hepsini yaptım farklı saatler olunca belki çözüm alamadım. Jersey sütünden yoğurt denedim izlediklerimin başarısı kat ve kat iyiydi. Koyun sütü ile karışık deneyeceğim bakalım. Teşkürler Nyc bey.
foti yok mu?Kadınlar nasıl 52 çeşit yemek yapıp mutfağı hemen topluyor.Hanım evde değil bebe patates istiyorum dedi.Bir patates kızartmayım dedim 8 kere aradım hanımı.1 kere parmağımı kestim.Mutfak ortadoğu ülkelerine döndü.Pizza söyleyeyim dedim yok patates istiyorum diyor bebe.Neyse gururla yaptım getirdim baba ben patates sevmiyom dedi.